Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Glassverket - Huringen 1-4 (1-2)

30.04.2016

0-1  2 min Torbjørn (Simen F J)

0-2 24 min Emil (Straffe)

1-2 28 min

1-3 54 min Adrian (Emil)

1-4 87 min Emil (Einar)

Tredje bortekamp på rad var mot Glassverket. Vi visste det ville bli en tøff kamp, men et lag vi bør slå hvis vi er på fra start. Og det var vi til gangs. Alt etter 2 min tar vi ledelsen ved Torbjørn etter corner fra Emil som Simen F J stusser videre. Bedre start kunne vi ikke drømme om. Vi fortsette å press Glassverket høyt. Vi har full kontroll i hele kampen. Til tider spiller vi flott fotball. Varier med å holde ballen i laget og slå noen lang pasninger når det behøves. Etter 23 min setter Einar fart inn i feltet og blir tatt, klart straffespark. Emil setter det arrogant i mål som bare en spiller med stor selvtillit kan gjøre. De sjansen Glassverket får skyldes kun litt slurv av oss, men det må vi regne med når vi ønsker å holde ballen i laget slik vi gjør. Vi blir bedre og bedre for hver kamp. Vi tåler en baklengs i ny og ne for å utvikle spillet vårt. I det 28 min redusere Glassverket på en slik mulighet. Vi går til pause med ledelsen 2-1.

I pausen sier Emil at det viktigste i andre omgang er at Glassverket ikke får flere mål. Vi skal være trygge defensivt samtidig som vi skal trykke på når muligheten byr seg. Som sagt så gjort alt etter to min av andre omgang skrur Emil en corner rett i mål. Det blir annullert for dytt i feltet. Vi har satt standarden for resten av kampen. Vi styrer den fullstendig. Igjen slipper vi til Glassverket på noen halvsjanser fordi vi slurver litt i småspillet vårt. Etter 54 min legger Adrian på til 3-1 etter flott spill. Vi produserer mange sjanser i andre omgang og burde økt ledelsen, men det viktigste Glassverket er ikke i nærheten av å skåre mål på oss. I det 87 min punkterer Emil kampen med nok en frisparkperle. Når han får frispark på 20-25 meter er det bare for kamp referenten og noter mål i protokollen. Vi gjennomfører en solid kamp mot et godt Glassverket lag. Selv om de ikke var i nærheten mot oss er jeg sikker på de kommer til å ta bra med poeng utover sesongen.

Igjen viser dere topp lagmoral og følger kampplan til punkt og prikke. Fantastisk start på sesongen gutter. Fredag venter Austad i årets første hjemmekamp.