Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Startsiden     Spillerbørsen 2011

 

Huringen G95 sesongen 2011

De tre beste mot Svelvik

I kampen mot Skiold ble hele laget kåret til banens beste.

 

3 beste mot Kongsberg

Tre beste mot Tofte/Fremad

Tre beste mot Slemmestad

Disse fikk poeng i vårens siste kamp

Disse fikk poeng mot MIF

Disse fikk poeng mot Konnerud.

Disse fikk poeng mot Haugsbygd

Disse fikk poeng mot Åssiden

Hemsdal 22. mai

 

Middag på lørdag. Det ble hamburge på nesten alle mann, tre stykker tok kylling

 

G15_lagbilde_080411

2. plass i Heggedal cup

2 plass i Heggedal cup

 

Referater 2011 sesongen

Konnerud – Huringen 7-0 (3-0)

1-0    18 min

2-0    25 min

3-0    40 min

4-0    50 min

5-0    70 min

6-0    75 min

7-0    78 min

Dagens jury ga poeng til disse

3 poeng Cornelius

2 poeng Isaac

1 poeng Sigurd

Det var årets siste kamp og litt vemodig så var dette siste kamp for denne fantastiske gjengen.De fleste guttene kommer til å spille på Huringens jr-lag neste år. Som trener er det veldig hyggelig at så mange sier de skal spille fotball til neste år også. Har vi fått så mye fin ungdom til å synes at fotball er gøy uansett nivå har vi oppnådd noe veldig viktig.

Vi møtte vinneren av 1 div i dag. De var nok akket bedre enn oss. Første omgang gjorde vi en meget bra figur. Dessverre er det tre meget grove feil som gjør at vi ligger under 3-0 til pause. Hadde vi vært litt heldig hadde vi skåret ett eller to mål selv i første omgang. Uansett om vi kommer under prøver vi å spille fotball. Andre omgang er vi ikke så gode. Vi skaper ikke mange sjansene i andre omgang. De siste 10 min renner det inn med mål, så det blir stygge sifre til slutt. Av disse 7 målene gir vi bort 5 mål. Det går på at vi ikke klare å være skjerpet i hele kampen. Når vi spiller på dette nivå er 100% fokus i 2x40 min som gjelder.

Til slutt vil jeg takke dere alle får noen fantastiske fine år. Disse årene med der ville jeg ikke byttet bort med noe. Nå blir det en hyggelig avslutning til søndag med tur på Lizzi’s før vi avslutter med Godset Vs RBK. Det blir litt premiering også. J Ses på søndag.

Huringen – ROS 3-3 (1-2)

0-1  15 min

0-2  17 min

1-2  40 min Severin (Jørgen)

2-2  48 min Emran (Severin)

2-3  61 min

3-3 80 min Tor Ivar (ROS forsvarer)

Dagens jury ga poeng til disse

3 poeng Jørgen

2 poeng Severin

1 poeng Simen

Første kvarteret har vi fullkontroll selv om vi ikke skaper mange målsjansene. Så gjør vi to grove personlige feil. ROS skårer to kjappe, men undertegnede har stor tro på poeng. I første omgang er det litt for liten vilje til å komme i angrep. Vi er ikke aggressive nok. Det blir også gjort en del merkelige valg i upressede situasjoner. Vi gjør det rett og slett veldig vanskelig for oss selv. Vi får et meget viktig mål rett før pause. Vi starter andre omgang veldig bra, det ligger ett mål i luften og det kommer etter 8 min. ROS spiller ballen tilbake til keeper som tar den med hendene. Det blir frispark som vi skårer på. 2-2 er veldig fortjent.

Så får ROS ett straffespark som ingen skjønner noe av ikke lederne til ROS skjønner noe av det heller. Vi kommer under igjen. Guttene skal ha får at de ikke gir opp. Igjen får vi med oss poeng på overtid. Fortjent heller ikke det ble ett viktig poeng for oss. Det er jo Man Utd takter over guttene fortiden. Gir seg aldri før kampen er slutt. Det er en meget god egenskap.

Årets siste hjemme kamp er over. Vi ble ubeseiret på hjemmebane i høst noe som er veldig bra. Onsdag spilles siste kamp for året.

Svelvik – Huringen 1-2 (0-0)

2-4  62 min Jørgen (Steffen)

1-1  65 min

1-2  80 min Magnus (Severin)

Dagens jury ga poeng til disse

3 poeng Adrian

2 poeng Mathias

1 poeng Magnus

Dette ble årets morsomste seier. Første omgang er vi veldig gode. Vi skaper mange sjanser som vi må sette i mål. Hadde ikke vært noe å si på om vi ledet med 2-3 mål til pause. Svelvik har ingen mål sjanser i første omgang. Vi har full kontroll. Vi blir litt forsiktig i avslutningsfasen, derfor skårer vi ikke mål. Vi hadde en god følelse etter første omgang og hadde god tro på seier. I fotball kan man aldri være sikker. Kampen endrer helt bilde. Vi mister helt greppet om midtbanen i andre omgang. Allikevel tar vi ledelsen etter ett angrep tatt rett ut av læreboka. Steffen fosser ned til linja legger ballen 45 grader ut der står Jørgen på 17-18 meter og setter den glimrende helt bort i hjørne. Dessverre så skjer det som ofte skjer i fotball rett etter skåring får vi en baklengs. Svelvik utligner fordi vi er litt ubesluttsomme i den defensive jobbingen. I denne perioden holder vår fantastiske keeper Adrian oss inni kampen. Ene super redningen etter den andre. Dommeren legger til 2 min, men ballen er mye ute av spill, så han legger til 2 min på overtiden. Nesten 4 min på overtid kontrer vi Svelvik i senk. Cornelius slår en lang pasning til Severin som servere en fantastisk pasning til Magnus som skårer sitt første mål for Huringen noen gang. Magnus for en måte å gjøre det på.J Gutter hvis der ønsker hjerteinfarkt på trenerteamet og publikum er det bare og fortsett å vinne på denne måten. J

Huringen – Skiold 9-0 (3-0)

1-0  10 min Cornelius (Jørgen)

2-0  20 min Steffen (Severin)

3-0  28 min Severin (Jørgen/Ole)

4-0  55 min Emran (Severin)

5-0  57 min Jørgen (Simen)

6-0  59 min Tor Ivar (Jørgen)

7-0  61 min Simen (Emran)

8-0  65 min Jørgen (Emran)

9-0  67 min Jørgen (Mathias)

Dagens jury ga hele laget 3 poeng i dag.

Etter noen litt tunge uker var guttene med fra start til mål i dagens kamp. Det er kjempe gøy når alt klaffer slik som i dag. Det startet alt i spillermøte før kampen. Vi tok opp hvor viktig det var å opptre som et lag. At alle spillere respekterer hverandre og holder sammen. Det er mye bedre å klappe en lagkompis på skulderen enn å kjefte. Ingen blir bedre av å få kjeft.

Det var vi alle enig om og guttene tok med seg dette ut på banen. Kjempebra gutter. Guttene jobbet for hverandre. Pasningen satt som de skulle. Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre. Seieren ble faktisk ikke noe for stor. Vi burde minst hatt 4-5 mål til, men det er slik det er alt kan ikke gå i mål. Det ble en kjempe dag på Huringen Stadion igjen. Nå skal vi ta med oss dette i de siste kampene. Husk kakelotteri på lørdag dere som har fått oppgaver der.

Kongsberg – Huringen 5-2 (1-3)

0-1    6 min Emran (Severin)

1-1  25 min

2-1 30 min

3-1 35 min

3-2 45 min Steffen

4-2 60 min

5-2 70 min

Dagens jury ga disse spillerne poeng i dag

3 poeng Cornelius

2 poeng Emran

1 poeng Jørgen

Vi starter kampen veldig bra første 15 min har vi full kontroll KIF er nesten ikke over på vår banehalvdel. Etter ett kvarter endrer kampen helt bilde. Vi tømmer midtbanen for folk. Det blir stor rom mellom forsvaret og midtbaneleddet. Det før til at KIF stadig kommer i overtall.

Vi slipper inn 3 mål på 10 veldig dårlige minutter. Det dårlig beslutningsevne i bakre rekker. Vi starter andre omgangen like bra som første. Er kjapt frempå og reduserer til 3-2. Det ser veldig bra ut. Vi er gått med i kampen nå. Så skjer det noen dommeravgjørelser som dessverre er med på å snu kampen. KIF får ett straffespark som ingen skjønner noe av ikke engang KIF skjønner det. De beklager nesten at de har fått straffe. De skårer og litt av puffen detter ut av guttene. Det er en grunn til at vi taper denne kampen og det er for dårlig treningsfremmøte de siste ukene. Det er mang av guttene som ikke har trent mellom kampene. Det holder ikke på dette nivå gutter. Nå håper jeg dere prioriterer de treningen som er igjen av sesongen. Får vi noen gode treninger vil vi vinne flere kamper. Det er bare opp til dere gutter.

Huringen – Tofte Fremad 2-1 (1-1)

1-0    6 min Emran (Jørgen)

1-1 38 min

2-1 65 min Emran (Severin)

Dagens jury ga disse spillerne poeng i dag

3 poeng Emran

2 poeng Jørgen

1 poeng Tor Ivar

Rammen rundt kampen var et lokal oppgjør verdig. Det ble ny publikums rekord på Huringen Stadion for året. Vår naboer fra syd gjorde sitt for at det skulle bli en kjempe dag på stadion. Det er under slike forhold det er gøy å spille fotball. Til dagens kamp var det ikke vanskelig å motivere guttene. Første omgang styrer vi fullt og helt fra første minutt. Vi går oppskriftsmessig opp i 1-0 etter innøvd korner. Gjesten skjønner ingen ting før ballen ligger i nette. Vi har noen sjanser til som vi bør sette. Hadde ikke vært noe å si på om vi hadde ledet både 2 og 3-0 etter første halvtimen. Dessverre skjer det som ofte skjer. Tofte/Fremad kommer på en sjelden visit i første omgang. Vi glipp i markeringen og de får stå upresset på 16 meter og setter inn utligningen rett før pause. Andre omgang blir noe jevner, men vi skaper fortsatt desidert flest sjanser. Vi har 2-3 100% sjanser som vi må sette i mål. Vi kunne fort mistet seiere på disse missene. Heldigvis greier vi å ri seieren i land. Vi er litt slurvet i pasningsspillet som gjør at vi får noen store sjanser mot oss. Vi må bli flinkere til å venne spillet. Det skjer alt for ofte at vi går oss fast i samme trange hullet som ballen kommer i fra. Dette ligger bare i hode på oss gutter. Vi skal jobbe videre med dette. Det er utrolig gøy å vinne slike kamper. Det er stor forskjell på seier og tap her. J

Vil gi litt ros til vår naboer fra syd også. De har hevet seg mange hakk og blitt et bra fotballag.

Begge lag sørget for at det ble en super dag på Huringen stadion.

Solberg – Huringen 11-2 (3-1)

1-0  10 min

2-0  17 min

3-0  22 min

3-1 40 min Jørgen (Severin)

4-1  42 min

5-1  47 min

5-2  52 min Cornelius (Emran)

6-2  56 min

7-2  60 min

8-2 70 min

9-2 73 min

10-2 75 min

11-2 79 min

Dagens jury ga ikke poeng til noen spillere i dag. Det som ligger til grunn for og få poeng er om spilleren gir 100% ut i fra sine ferdigheter. Denne kvelden var det ingen som kunne si at de ga over 70 %.

Første omgang var vi litt med. Det sto 3-1 til pause. Dessverre var dette kvelden hvor ingen ting stemte. I tillegg møter vi et meget bra lag. Solberg har får kvelden toppet laget for første gang i høst i følge trenere deres. Defensivt gjør vi det meste feil. Vi slår pasninger rett til motstandere. Vi kommer ikke opp i motspillerne. Jeg kan ikke huske å ha sett oss så unøyaktig i pasningsspillet noen gang. Det er bare en ting å gjøre nå gutter. Det er å se frem over til neste kamp. Da skal vi ta revansj og vise oss fra vår beste side. Det blir trening i morgen torsdag og lørdag. Møt opp alle mann så er vi vel forberedt til de neste kampene i høst.

Huringen – Slemmestad 3-1 (3-0)

1-0   8  min Severin (Jørgen)

2-0  16 min Severin (Steffen)

3-0 25 min Emran (Severin)

3-1 59 min

Dagens jury kåret disse til de tre beste.

3 poeng Severin

2 poeng Steffen

1 poeng Adrian

Første omgang var nok årsbeste av guttene. Etter første omgang fortjente alle spillerne 3 poeng. Pasningsspillet satt veldig bra i store deler av omgangen.  Innsatsen og duellspillet var meget bra. Vi kjørte over Slemmestad i store deler av første omgang. Det var klasseforskjell på lagene. Slemmestad skapte ikke en målsjanse i hele første omgang. Andre omgang var vi ikke like gode. Første 20 minuttene tok Slemmestad litt over. Vi ble presset litt en stund da. Det var i denne perioden de skåret også. Vi gjorde noen endringer så vi fikk tak i kampen igjen. Seieren var i grunn aldri truet. Veldig bra gjennomført kamp gutter. Nå gleder vi oss til en helg i Smøgen. Hvor det blir noen treninger og en kamp. Disse turene er alltid veldig hyggelig.

MIF3 – Huringen 2-2 (0-1)

0-1  Steffen (Victor)

1-1

2-1

2-2 Steffen (Cornelius)

Dagens jury kåret disse til de tre beste.

3 poeng Steffen

2 poeng Severin

1 poeng Isaac

Det ble uavgjort i høsten første kamp. Noe vi ikke er helt fornøyd med. Trener var på jobb reise og fikk dessverre ikke vært med på kamp i dag, men har blitt fortalt at vi burde hatt tre poeng i dag. På slutten av kampen hadde vi en kjempe sjanse som burde avgjort kampen. Slik er fotballen noen ganger skårer man mål helt på slutten andre ganger bommer man. Dessverre bommet vi i dag. Nest tirsdag er det ny kamp da får vi sette sjansene våre. Veldig bra at vi kommer tilbake etter å ha ligget under 2-1. Uavgjort er en godkjent start på en flott høstsesong.

Dette var siste kamp for vår sesongen.

Huringen – Ål/Torpo 3-2 (2-0)

1-0   16 min Jørgen (Severin)

2-0   27 min Tor Ivar (Magnus)

2-1 53 min

3-1 66 min Isaac (Simen/Jørgen)

3-2 75 min

Dagens jury kåret disse til de tre beste.

3 poeng Magnus

2 poeng Simen

1 poeng Severin

Etter en helg med mye dugnadsarbeid var jeg litt spent på hvordan guttene skulle spille i dag. Det var det ingen grunn til. De presterte igjen en meget god kamp. De viser seg fra sin beste side i vårens siste kamp. Det er en fin blanding av hurtig pasningspill og lange baller opp på spissen. Begge målene i første omgang er noen virkelig flotte mål. Igjen kjemper vi bra og vinner mange harde dueller. Andre omgang starter med at vi misser 2-3 virkelig store sjanser. Da var vi på siden litt redde for at det skulle bli tøft å vinne denne kampen. Guttene ute på banen hadde bestemt seg for at denne kampen skulle bare vinnes og det gjorde de. Det er en vinner vilje i dette laget som gjør treneren veldig stolt på slike dager. Det var årets siste kamp, men vi trener ett par uker til før vi tar sommerferie. Dere gjorde også en meget bra jobb på Huringen cup. Alle møtte opp og gjorde sine oppgaver helt super bra. En stor takk til spillere og foresatte for dugnadsinnsatsen i helgen.

Mjøndalen – Huringen (0-0) 3-0

1-0   45 min

2-0   53 min

3-0   57 min

Dagens jury kåret disse til de tre beste.

3 poeng Isaac

2 poeng Cornelius

1 poeng Victor

Dagens motstander ble nok et nummer for stor. Vi kjempet bra i hele kampen, men er litt slurvete i avgjørende situasjoner. Første omgang er meget jevn. Det blir ikke de helt store sjanse til noen av lagene. Ballen er litt mye i lufte i dag. Det passer oss litt dårlig. Vi er klart best når ballen går hurtig langs bakken. Andre omgang begynner på verst tenkelig måte, MIF skåret etter 5 min. Det går ikke lenge før 2 og 3 sitter også og da er kampen kjørt. Vi taper denne kampen fordi vi ikke er bestemte nok i avgjørende situasjoner. Samtidig som vi ikke skårer mål på 2-3 110%  sjanser som vi har i andre omgang. MIF har også sjanse uten om målene så alt i alt vinner de fortjent. Nå har vi en kamp igjen til søndag den skal vi vinne gutter.

Huringen – Konnerud 3-1 (2-0)

1-0   15 min Tor Ivar (Jørgen)

2-0   25 min Jørgen ( Steffen)

2-1 65 min

3-1 67 min Steffen (Tor Ivar)

Dagens jury kåret disse til de tre beste, men de presisert at de i dag ønsket å gi poeng til hele laget.

3 poeng Tor Ivar

2 poeng Jørgen

1 poeng Cornelius

Igjen spiller vi en knall bra første omgang. De siste kampene har også innsatsen og viljen til å vinne kamper vært til stede. Vi vinner duellen på midten, er kjapt opp i motstander når vi mister ballen. Gjenvinning av ball var meget bra. I tillegg skårer vi to flott mål og har full kontroll bakover på banen. Starten av andre omgang starter vi litt dårligere, vi blir litt presset. Konnerud reduserer til 2-1, men vi viser igjen en voldsomt vinner vilje og går rett i angrep og punkterer kampen med 3-1 skåring. Jeg må si meg enig i med juryen som mente hele laget fortjente poeng i dag. Dette var en skikkelig lagseier i dag. Nå har vi to kamper igjen gutter og vi må bare holde nivået oppe nå, møte på treninger før vi tar en velfortjent sommerferie om 2 uker.

Huringen – Hallingdal 3-1 (1-0)

1-0 25 min Simen (Jørgen)

1-1 43 min

2-1 75 min Jørgen (Mathias)

3-1 77 min Severin ( Simen)

Dagens jury som var Huringen ferske landslagsspiller for G-15 ga poeng til disse.

Iver har blitt tatt ut til landslagssamling for G-15. Det er veldig morsomt.

3 poeng Severin

2 poeng Simen

1 poeng Jørgen

Hallingdal var dagens motstander og vi var spente på hva som ventet oss. Vi fikk som normalt gjort det vi skulle til inngangen av matchen og det var igjen få ord som ble valgt i forhold til hva vi ønsket for dagen. Vi brukt litt ekstra tid på dødballer. Vi skulle være tøffere på cornere.

For de som tok seg turen til Huringen Stadion denne dagen ble vitne til en kamp hvor Huringen sine spillere ''storspilte'' kampen igjen om. Storspite fordi vi hadde et så stort ballinhav som det vi hadde samtidig som vi skapte en hel haug av sjanser. Det var også gledelig at vi skåret mål på corner. Etter at vi de siste kampen har hatt utrolig mange cornere uten å skåre mål.

Når det er sagt så kan vi sette fingeren på spesielt 2.ting.

Avslutninger som SKAL ENDE I MÅL.

  1. Det kunne ha gått enda litt fortere, vi bruker rett og slett litt for lang tid fra vi observerer noe til vi får gjennomført det.

Spillet har vært veldig bra i mange kamper nå, men lite med poeng. I dag fikk vi 3 veldig fortjente poeng. Viktig å møte på treninger frem over nå. Vi har 3 kamper igjen i høst de skal vi vinne.

Haugsbygd – Huringen 5-2 (2-1)

1-0     6 min

2-0     25 min

2-1 32 min Steffen

2-2 50 min Steffen (Tor Ivar)

3-2 60 min

4-2 73 min

5-2 80 min

Dagens jury ga poeng til følgende spillere.

3 poeng Tor Ivar

2 poeng Jørgen

1 poeng Steffen

Så var det lang reis til bortekamp igjen. Denne gangen var det til Haugsbygd. Vi fikk en dårlig oppladning til kampen da veien var stengt. Vi kom frem til banen når kampen skulle begynt. Vi startet ca 20 min etter skjema. Det går ikke mer en 6 min før vi slipper inn det første målet. Vi rister kjapt av oss sjokket og spiller kjempe fin fotball. Dessverre får Haugsbyde ett meget billig mål og det står 2-0. Vi fortsetter å spille vårt spill. Det gir resultat i en skåring like før pause. Det står 2-1 til pause. Vi har en god følelse på at vi skal klare dette her. Til tross for at vi møter en gjeng med gutter som er foret opp på noe helt annet enn våre gutter. Selv Cornelius blir små gutt i forhold til Haugsbygd sine gutter. J. Vi starter andre omgang på samme måte som vi avsluttet første. Det gir oss en velfortjent utligning etter 10 min. Vi fortstetter å spille ut motstanderen. Dessverre for oss får de sin første sjanse etter 20 min av andre omgang og den setter de i mål. Målene på slutten er et resultat av at vi går for å klare uavgjort. Det blir litt åpent i de bakre rekker. Det blir strekk i laget og store rom mellom midtbane og forsvar som Haugsbygd utnytter. Uansett gutter dere kan være stolt av innsatsen dere viste i dag. Før eller siden blir dere like stor og streke som guttene til Haugsbygd da kommer der til å slå dem med mange mål. Dere var helt klart det beste fotballaget i dag. Dere spilte glimrende fotball til tider. Inge grunn til å deppe etter dagens kamp. Søndag skal Gol få merke det gode spillet deres.

Huringen – Åssiden 1-3 (1-1)

1-0   30 min Jørgen (straffe)

1-1 39 min

1-2 63 min

1-3 77 min

Dagens jury ga poeng til følgende spillere.

3 poeng Mathias

2 poeng Cornelius

1 poeng Severin

Første omgang spiller vi igjen en meget god omgang. Vi kjører over Åssiden. Vi spiller ballen hurtig langs bakken. Skaper masse sjanser. Tror vi har 10 cornere i første omgang. I denne delen av spille må vi bli mye tøffere. Vi må ville skåre mål på corner. Vi står dessverre med lua i hånda og håper på det beste. Det holder ikke, det blir ikke mål av det. Andre omgang fortsetter vi å presse Åssiden i første halvdel. Jeg har aldri sett så mange av dere snu rumpa til ballen hver ensets gang den kommer foran motstanderens mål. Gutter det er fryktlig vanskelig å skåre mål når vi har ryggen mot motstanderes mål hver gang ballen blir slått inn i feltet. Vi må vise en større vilje til å få ballen i mål skal vi vinne slike jevne kamper. Vi møter Åssiden som er et av topplagene i avdelingen og vi bør vinne. Det er i hvert fall veldig bra. Til torsdag skal vi ha en helt annen innstilling foran motstanderens mål, så skal vi ta og vinne den kampen gutter.

Hemsedal – Huringen 2-2 (1-0)

1-0 13 min

1-1 45 min Jørgen (straffe)

2-1 55 min

2-2 60 min Severin

Dagens jury ga poeng til følgende spillere

3 poeng Simen

2 poeng Jørgen

1 poeng Severin

Det ble en lang tur til borte kampen mot Hemsedal. Vi reiste lørdag ettermiddag. Vi overnattet på Eidsgaard hotell i Gol. Det ble en meget hyggelig tur. Gutten viste igjen at de er en flott gjeng å reise på tur med. Ikke noe tull og alle forholdt seg til reglen som vi hadde satt opp før turen. Søndag startet med frokost før vi satte turen mot Hemsedal. Vi spiste nistepakken vår i Hemsedal to timer før kampstart. Vår gode tur/lagleder hadde ordnet rom på Peppes hvor vi fikk spist lunsj.

Det ble en meget jevn kamp. Vi fikk ikke se det gode pasningspillet som vi vet guttene kan, men innsatsen var 110 %. Den har vært meg god i de to siste kampen. Dessverre skårer Hemsedal først på en personlig feil som fører til at de kommer alene med vår gode keeper Adrian. Siste 20 min av første omgang er vi veldig god. Trykker på for uttelling, men vi ligger under med 1-0 til pause. Vi bestemmer oss i pausen for at dette skal vi ta. Det går kun 5 min før Simen drar seg fint inni feltet og blir lagt ned. Klar straffe til oss. Jørgen setter den sikkert i mål. Andre omgang er også jevn. Pasningsspillet er noe bedre, men vi har mye å gå på i dag. Vi får igjen ett mål mot oss fordi vi er litt forsiktig i forsvarspillet. Mange har mulighet til å avverge, men vi kommer ikke opp i ballfører. Denne fasen av spillet må vi bli bedre på. Vi viser stor seiers vilje når vi igjen kommer under. Vi trykker på for utligning. Jørgen setter fart og blir felt rett uten for 16 meteren. Severin setter frisparket i mål. Mot slutten har vi noen muligheter til å avgjøre kampen, men det ender med poeng deling. Alt i alt et rettferdig resultat.

Etter kampen har vår gode tur/lagleder bestilt 7 store pizzaer på Peppes i Hemsedal. Det ble en meget hyggelig avslutning på en flott tur.

Huringen – Svelvik 7-1 (4-0)

1-0 12 min Jørgen (Eivind)

2-0 18 min Jørgen (Simen)

3-0 19 min Tor Ivar (Victor)

4-0 25 min Jørgen (Steffen)

5-0 65 min Steffen (Severin)

6-0 68 min Simen

6-1 70 min

7-1 78 min Jørgen (Severin)

Dagens jury ga poeng til følgende spillere

3 poeng Jørgen

2 poeng Cornelius

1 poeng Severin

Kampen i dag startet allerede på spillermøte. Det ble gitt klar beskjed om at i dag var det bare topp innsats i 2x40 min som var akseptabelt. Guttene svarte 100% på det. Første omgangen var nok års beste. Vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. Det blir også noen flotte mål. Moro å se at Steffen er tilbake i gått gammelt slag. Forsvarsfireren spilte en meget god kamp. Midtbanen viste imponerende ballkontroll og spilleforståelse. Angrepet var bevegelig og truet mål hele kampen. Vi byttet inn fem mann i løpet av andre omgang alle gjør en kjempe jobb. Vi er ikke like gode i andre omgang, men for all del en meget godkjent omgang. Hvordan vi spiller sammen som et lag imponerer mest. Det er slike kamper som gjør at treneren blir meget stolt av å trene en slik gjeng. Kjempe kamp gutter. Nå gleder jeg meg til Hemsedal tur til helgen. Det blir en fin tur også sosialt. Lykke til på eksamen i morgen til dere som skal ha det. Gjør dere det like bra der som på kampen i dag blir det topp karakter. J

Huringen – Slemmestad 1-2 (1-0)

1-0 25 min Jørgen (Steffen)

1-1 55 min

1-2 65 min

Dagens jury som besto av tre personer fra publikum valgte følgende som de tre beste i dagens kamp.

3 poeng Adrian

2 poeng Mathias

1 poeng Severin

Første 30 min spiller vi glimrende fotball. Pasningen sitter, vi vender spillet og alt ser meget bra ut. Målet er et kjempe angrep, ballen går hurtig i lengderetningen. Det er tatt rett ut av læreboka gutter. Dessverre faller vi litt sammen siste 10 min av første omgang. Vi leder til pause og alt ser ganske bra ut. Andre omgang er vi ikke like gode. Vi vinner nesten ikke en ball på midtbanen i andre omgang. Alle tapte dueller fører til at vi får 2 mål i mot oss. Denne kampen var stor fremgang fra sist. Nå skal vi ha noen gode treninger før det blir ny kamp.

IBK – Huringen 8-1 (4-1)

  1-0   3 min

  2-0   6 min

  3-0 13 min

  4-0 24 min

  4-1 38 min Cornelius (Mathias)

  5-1 50 min

  6-1 59 min

  7-1 62 min

  8-1 75 min

Dagens jury som besto av tre personer fra publikum valgte følgende spillere som de tre beste i dagens kamp. I dag var det en helt nøytral person i jury. Det var treneren til Liungen G-95 som har sett oss spille mange ganger.

3 poeng Jørgen

2 poeng Cornelius

1 poeng Ole Martin fra G-98 laget.

Dagens kamp må vi bare glemme fortest mulig. Vi må bare møte på trening å heve oss til neste kamp. Det kan vi bare klare sammen. Ingen grunn til å henge med hode eller sutre nå. Vi må jobbe sammen å komme oss opp på nivået som vi vet vi kan til neste kamp. Det positive fra dagens kamp var Ole Martin Stubberud fra G-98 laget. Han gikk foran med god innsats og lyst til å vinne dueller.

Ref NM kvalik mot Slemmestad 11.04.2011

Slemmestad – Huringen 1-1 (0-0)

0-1 55 min Isaac ( Mathias/Severin/Simen) J

1-1 57 min

Første 10 min blir vi litt presset av Slemmestad. Resten av omgangen styrer vi fullstendig. Forsvaret har fullkontroll. Slemmestad har knapt en målsjanse i første omgang. Det som kommer rydder Adrian mesterlig opp i. Midtbanen styrere hele spillet på en glimrende måte. De varier med korte og lange pasninger. Andre omgang starter vi meget bra. Presser på og skaper mange sjanser. Slemmestads keeper har noen fine redninger. Så skårer vi et fint mål etter frispark. Ballen blir slått høyt inni feltet hvor vi vinner en duell før vi setter den enkelt i mål. Dessverre sover vi litt noen minutter etter skåringen. Det var nok offside også, men dommeren lar den gå og da blir det mål. Uavgjort var nok et greit resultat i dag.

Ref fra Drammens cup 9.04.2011

Huringen – Asker 0-1

0-1 21 min

Vi er fullt på høyde med Asker. Vi har nok av sjanser til å avgjøre kampen i vår favør. Vi er noe slurvete i pasningsspillet, men en godkjent kamp.

Huringen – Lørenskog 1-2

  0-1   1 min

  1-1   4 min Cornelius (Mathias)

  1-2 10 min

Denne kampen er vi ikke klare til kamp. Vi spiller ikke fotball slik vi skal spille. Ballene er mer i luften enn nede på bakken. Dette er noe av det dårligste jeg har sett av dere gutter. De to første kampene er det personlige feil som gjør at vi taper. Det er hele laget som gjør en dårlig figur ikke enkelt spillere. Vi taper og vinner sammen slik er det bare.

Etter denne kampen samler treneren laget og gir en ”skyllebøtte” til hele laget. Det er ikke ofte trenere er sint på guttene, men etter innsatsen i denne kampen mente jeg at det var på sin plass. Det skulle vise seg at det hjalp i siste. J

Huringen – DBK 3-0

1-0 4 min Jørgen (Cornelius)

2-0 6 min Simen (Jørgen)

3-0 7 min Tor Ivar (Simen)

Guttene tar seg virkelig sammen i denne kampen. Nå spiller vi slik jeg er vant til å se dere spille. Vi rundspiller DBK i 25 minutter. Pasningene sitter og innsatsen er på plass. Det gjør at vi reiser hjem med en god følelse etter denne dagen. Igjen er det masse publikum som følger laget. Noe vi setter stor pris på.

Ref fra kampen mot ROS 5.04.2011

ROS – Huringen 1-6 (0-3)

0-1   16 min Severin (Cornelius)

0-2   28 min Cornelius (Mathias)

0-3   37 min Jørgen (Cornelius)

0-4   42 min Severin(Jørgen)

1-4 70 min

1-5 76 min Severin(Mathias)

1-6 80 min Tor Ivar(Cornelius)

Dagens jury som besto av tre personer fra publikum valgte følgende spillere som de tre beste i dagens kamp.

3 poeng Simen

2 poeng Cornelius

1 poeng Eivind

En bra gjennomført kamp av guttene. Vi vant mange dueller. Pasningsspillet manglet en del på presisjon. Det var mange pasninger som gikk til ROS spillere. Første touchen var ikke helt bra i denne kampen. Noe vi jobber mye med på trening og vil jobbe ennå mer med fremover. Vi hadde full kontroll på kampen og ROS fikk ikke mange sjanser. Vi møte et ungt ROS lag som kjempet gått, så vi skal være fornøyd med en slik start på sesongen. Nå er vi i gang og vi skal få mange fine stunder utover året. For første gang hadde vi en jury som ga poeng til de tre beste spilleren, slik vil vi ha det på alle våre kamper i år. Den som har flest poeng etter sesongen blir årets spiller. I dag ble det Simen som fikk velfortjent 3 poeng. Han hadde bursdag i dag, så veldig gøy at han spilte en slik god kamp. Gratulere med dagen Simen. Håper du er fornøyd med bursdagen din. J

2 PLASS I HEGGEDAL CUP 2.04.2011

Kjemp prestasjon av guttene å kommet til finalen i Heggedal cup. Vi tapte finalen mot samme lag som vi tapt første gruppe kamp mot. Så vi må vel innrømme at det var en verdig vinner. Kampene var på 20 min. Finalen var på 2x20 min.

Første kamp var mot Sterling Sportsklubb.

1.kamp

Sterling Sportsklubb – Huringen 1-0

1-0   10 min

Denne kampen var vi ikke helt klare for kamp. Vi var veldig stillestående i hele kampen. Pasningsspillet var ganske bra, men det ble for litt bevegelse på spillere som ikke hadde ball. Som vi masser om på trening gutter det må være bevegelse hele tiden. Målet vi får mot oss kommer av at vi ikke jobber helhjertet hjem når vi mister ball.

2. kamp

Heggedal – Huringen 0-2

0-1   5 min Cornelius (Jørgen)

0-2   13 min Cornelius (Simen)

I denne kampen var vi klare til kamp. Det var kjempe innsats fra første minutt. Vi flytter beina mye mer enn i første kamp. Vi skaper mange sjanser. 2 mål var ikke noe for mye. Pasningsspillet sitter veldig bra. Alle guttene ønsker å bidra. Det er virkelig gøy å se denne kampen. Vi takler så det suser noe vi ikke pleier. Det er tydelig de har bestemt seg for å vinne denne kampen. Knall bra gutter.

3. kamp

Huringen – Bekkelaget 0-0

For å gå videre til semifinalen trenger vi minst ett poeng. Det blir nok en god kamp. Vi skaper mange sjanser. Bekkelaget redder på streken 2 ganger. Dessverre får Cornelius en skadde i denne kampen. Han er ute for resten av cupen. Håper du er klar til seriekamp tirsdag Cornelius. Vi får med oss ett poeng og er klar for semifinale mot Korsvoll.

Semifinale

Korsvoll – Huringen (0-0) 2-3 etter straffekonkurranse

0-1 Mathias

1-1

1-2 Severin

1-3 Jørgen

2-3

Vi gjør igjen en meget god kamp. Vi holder Korsvoll til straffekonkurranse. For ledere og publikum var dette en meget morsom kamp. Mer spennende er det ikke mulig å få det. Adrian redder tre straffer. Han var helt utrolig på straffekonkurransen.

Finalen

Sterling Sportsklubb – Huringen 2-0

1-0   1 sekund

2-0   16 min

Vi fikk den verste starten som er mulig i en finale. De skåret direkte fra avspark. Vi har litt trøbbel med holde unna når de ruller opp flere angrep på siden. Etter ca 16 min øker de til 2-0. Vi skapere ikke mange sjansen, men har ett par sjanser som burde gikk skåring. Alt i alt en meget bra gjennomført cup. Guttene har all grunn til å være fornøyd med cupen. At lille Huringen skal ta andre plassen i en slik cup er imponerende. Nå får vi bare nullstille oss gutter. Tirsdag er første seriekamp.

Onsdag 23.02.11 Falkbanen kl 18.30

Hokksund – Huringen (0-1) 2-1

10 min 0-1

47 min 1-1

53 min 2-1

Det var en kald fornøyelse å spille kamp i dag. Det var –13 grader og en veldig isete banen som møte hos på Falkbanen til Hokksund. Første omgang var fokus å spille på det trygge og holde nullen. Det klarte guttene veldig bra. Etter 10 min går vi opp i ledelsen etter mål på corner. Vi slipper Hokksund til med noen halvsjanser i første omgang men har forholdsvis god kontroll. Noe som lover bra foran NM kampen på lørdag. Vi skaper også noen sjanser på gode overganger. Vi bør nok gå opp i 2-0 da vi starter et angrep fra keeper kjapt opp til midtbanen som spiller videre igjennom, men dessverre så redder keeperen til Hokksund mesterlig. Det angrepet brukte vi drøye 5 sekunder fra vi startet til vi hadde avslutning på mål. Det var omgangens beholdning. Veldig bra. Vi ønsker å ser mer av slikt. Vi går til pause med 1-0 ledelse.

Det er beinkaldt så vi går inn i pausen. Det gjøres en del endringer på laget i pausen. Treningskamper spilles for å teste ut flere ting. Trener gjorde noen endringer som ikke var helt bra. Å endre hele forsvarsfireren og halve midtbanen var nok ikke det lureste som trener har gjort. Kommer nok ikke til å rokere så mye på laget en gang til. Andre omgangen er nok noe av det dårligste undertegnede har sett fra denne gjengen noen gang. Vi flytter beina alt for sakte. Presisjonen er for dårlig, feil pasningene kommer veldig tett. Vi taper de fleste dueller. Og da blir det vanskelig å vinne fotballkamper. Vi får ta med oss første omgangen videre som er absolutt godkjent. Lørdag er det ny muligheter mot Strømsgodset elite. Det blir en spesiell kamp hvor vi skal møte vår gamle storspiller Iver til kamp på motsatt banehalvdel for første gang. Vi gleder oss alle sammen.