Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Startsiden              Spillere 2013

En eksempeltekst. Når du skal endre til din egen tekst, klikker du på knappen med en penn. Klikk på "X-knappen" for å slette.

Sølvvinnerne 1 div jr 2013

 

 

Siste runde av vintercupen

Rødt lag ble både liga og cupmestere.

 

Søndag 1/12 Spilletid: 2x15 min
Tid Hjemme Borte Resultat
kl 14.00 Rødt Gult 8-4
kl 14.35 Hvitt Blått 4-3
kl 15.10 Gult Blått 4-1
kl 15.45 Rødt Hvitt 4-3

 

Tabell Antall kamper Seiere Uavgjort Tap Mål Poeng
Rødt 9 6 0 3 43-19 18
Hvitt 9 5 0 4 33-29 15
Blått 9 4 0 5 22-36 12
Gult 9 3 0 8 11-21 9

 

Referater 2013 sesongen

Julecupen i Sætrehallen

9 jr-spillere stilte opp til årets julecup i Sætrehallen. Cupen er i utgangspunktet for senior lag, men både Tofte og Huringen stilte med jr lag. Gutta vant alle 5 kampene i gruppespillet suverent. Colo Colo, Slemmestad, Graabein 2, RHH og Tofte jr-lag ble knust en etter en. Solide 18-4 i målforskjell etter gruppespillet. I semifinalen møte vi vårt eget a-lag. Der vant vi 3-2 etter nok en imponerende kamp. A-laget hadde mer enn nok med å forsvare seg i store deler av kampen. Det lover bra foran neste sesong. Disse gutta sammen med a-laget vil danne ett meget godt 5 div-lag ingen tvil om det. A-laget gjorde det også meget bra i cupen. I finalen ble det igjen kamp mot Slemmestad som dessverre ente med tap 5-2. Vi tar med oss at jr laget tok med seg begge koringene i cupen. Turneringens beste keeper ble Adrian Forughi. Turneringens toppskårer ble Jørgen med 10 mål. Nøytrale tilskuere sa til meg etter cupen at det hadde vært en fryd å se jr-laget til Huringen i cupen og var det klart beste laget der og hadde fortjent å vinne. Det er jo hyggelig å ta med seg gutter.

Gruppe spill:

HIF - Colo Colo (futsal lag fra Drammen) 2-1

HIF - Slemmestad 5-2

HIF - RHH 5-1

HIF - Tofte JR 3-0

HIF - Graabein 2 4-0

Semifinale:

HIF JR - HIF A-lag 3-2

Finale

HIF - Slemmestad 2-5

 

 

19.10.13

Huringen – Skiold  8-3 (3-0)

20 min 1-0  Erlend (Magnus)

21 min 2-0  Bendix  (Jørgen)

32 min 3-0  Espen (Magnus)

50 min 4-0  Espen

65 min 5-0  Espen (Bendix)

72 min 6-0  Espen (Cornelius)

77 min  6-1

85 Min 6-2

86 min 7-2 Erlend

88 min 8-2  Selvmål (Emran skudd)

90 min 8-3

Det er klart for sesongens siste kamp, med seier sikrer vi oss 2. plass i årets 1 divisjon. Men som vi så på resultatene fra PL i dag er det ingenting som er sikkert, en ting er å avgi poeng på bortebane, en annen ting er å avgi poeng på hjemmebane i det 85. minutt.

Kampen på hovenga startet forsiktig og vi klarte ikke å skape noe før i det 13. min, da  Espen var alene igjennom men avslutningen ble alt for høy.  Men i det 20. min satte Erlend inn et herlig skudd fra 20 meter og det sto 1-0. Kun ett min senere var det Bendix sin tur, fikk ballen fra Jørgen og lurte av 2-3 forsvarere og til slutt keeper og det står 2-0.  Så var det duket for Espen i det 32. min, han fikk ballen fra Magnus og satte inn 3-0, noe som sto seg inn til pause.

Espen fortsatte etter pause med 3 strake mål, 4-0 etter 50 min, 5-0 etter 65 min og 6-0 etter 74 min.  Etter dette ble vi litt sløve og Skiold utnyttet sjansen og scoret 2 ganger før Erlend igjen ladet skuddfoten og satte inn et nytt langskudd i det 86. min.  Emran ville gjerne score han også, men skuddet hans var på vei ut da en Skiold spiller satte ballen i eget mål (ifølge ekspertisen blir ikke Emran tilgodesett dette målet da skuddet hans er på vei vekk fra mål). Kampen ble avsluttet med et langskudd fra Skiold som satt helt oppe i vinkelen og sluttresultatet ble 8-3.

Dette var en verdig avslutning på en flott sesong gutter, 2. plass i 1 div er meget bra !!!!

09.10.13

Svelvik – Huringen   1-2 (0-1)

Vi visste at det ville bli en tett og vanskelig kamp mot Svelvik på deres «trange» bane.  Kampen ble en knokkelkamp med mange harde tak, noe som etter hvert satte disiplinen på prøve for noen og enhver. Men etter 25 min spill hadde vi et visst trykk og ballen havnet ute hos Arin på 25 meter, han la den pent til rette og smelte ballen utagbart for keeper helt oppe i krysset. Vi leder 1-0, noe som sto seg inn til pause.

I pausen gjorde vi en del bytter og mange fikk prøve seg, kampen fortsatte allikevel i samme spor med mange tøffe dueller. Svelvik yppet seg mer og mer og i det 77. min kom det en utligning og vi er like langt igjen, 1-1. Men det skulle ikke ta mer enn 3 min før Espen fikk  ballen til Emran som på mesterlig vis satte ballen til side for keeper og vi leder igjen 2-1. Dette resultatet sto seg til dommeren blåste for full tid.

Denne kampen blir nok ikke husket for sitt fine spill, men det viktigste var at vi nettopp slo Svelvik og tok 3 poeng.

 

18.09.13

Tofte/Fremad – Huringen  0-2  (0-1)

39 min  0-1  Emran (Cornelius)

78 min  0-2  Fredrik (Emran)

Endelig er denne matchen over og nervene kan roe seg, og ENDELIG holdt vi for første gang i år nullen bakover !!!

Kampen begynte veldig bra og vi kjørte over T/F med fint spill og veldig bra bevegelse over hele linja. Forsvaret markerte bort de som var antatt gode og midtbanen rett og slett spilte ut T/F. Etter 20 min begynte T/F og komme mer med i spillet pga at vi begynte å føre ballen litt for mye, bevegelsen ble borte og vi tapte baller på midtbanen. I denne perioden av kampen sto det og vippet og begge lag hadde muligheter for scoringer. I det 39. min brøyt Cornelius et oppspill og slo en lang ball opp mot Emran som gikk i en tøff duell med T/F’s keeper. Denne duellen gikk selvfølgelig Emran vinnende ut av, uredd som han er, og han kunne sette ballen i tomt mål (riktignok fra skrå vinkel). Nå kunne vi endelig puste lettet ut, og vi beholdt greit ledelsen inn til pause.

I pausen og utover i kampen gjorde Glenn en del bytter og alle spillerne fikk komme innpå. Vi på sidelinja var litt nervøse for annen omgang, for vi visste at var det noe T/F kunne ta oss på var det kondisjonen. Det viste seg at disse bekymringene var unødvendig, for alle gutta gjorde en topp innsats og kjempet meget bra. Dette førte til at vi hadde full kontroll utover i omgangen og vi kunne vel kun telle en liten halvsjanse til T/F. Som det ble skrevet på Facebook har vel Adrian aldri hatt så lite å gjøre. Vi klarte å skape noen halvsjanser vi også, men det var først i det 39. minutt at Emran vant en hodeduell og stusset ballen bakover, Fredrik hadde da helt riktig startet et løp og fikk kranglet ballen med seg og var plutselig alene med keeper, iskaldt satte han ballen under en utrusende keeper og det sto 0-2. Dette kunne vi ikke tape med 5 min igjen å spille ! Vi holdt roen ut kampen og vi vant meget fortjent 2-0 i årets viktigste kamp. Alle gutta fortjener ros i dag for topp innsats og fine holdninger, vi så det var en del tøffe tak i kampens hete. Og må kunne si at det som var av ufint spill sto T/F-spillerne for (eller skal vi kanskje si «gamle» Huringen gutter). 

Takk for en flott kamp gutter, alle som en !!!!!

 

14.09.13

Huringen – Hønefoss  5-3  (2-1)

15 min 0-1

35 min 1-1   Emran (Magnus)

45 min 2-1   Arin  (Emran)

56 min 2-2

57 min 2-3

64 min 3-3   Emran (Magnus)

75 min 4-3 Steffen (Emran)

77 min 5-3 Emran/ Selvmål

 

I dag var det Hønefoss som kom til Hovenga, og disse hadde vi en «høne» å plukke med for et surt tap i våres.

Kampen startet litt forsiktig og vi kom til et par gode sjanser, i det 10, minutt var Emran alene med keeper men satte ballen rett på keeper. I det 15. min gikk Hønefoss opp i ledelsen 1-0 etter at de fikk et frispark på midtbanen som ble stusset inn i mål. Her var det vel igjen dårlig markering !!!  I det 30. min hadde vi igjen en stor sjanse først ved Espen deretter skudd av Erlend. I det 35 min fikk vi endelig uttelling da Emran utlignet til 1-1 etter et supert raid av Magnus.  Like før pausen klarte vi å gå opp i ledelsen 2-1 ved Arin etter et forarbeid av Emran. Deilig å gå pause med en ledesle. Men spillet i første omgang var ikke helt på topp, vi manglet også markering og timing på taklingene våres.

Det vi manglet i første omgang ble enda verre det første kvarteret av 2. omgang. Vi lager unødvendige frispark rett utenfor vår 16 meter pga at vi er for sene i taklingene. Vi begynner å kjefte på hverandre og humøret er rett og slett på bunn. I det 56 og 57.min scorer Hønefoss og vi ligger plutselig under 2-3 !!!!  Men nå skjønner vi at vi må ta i et tak, i det 64 min går det en faen i  Magnus, takler, kjemper og raider oppover siden og sentrer til Emran som kaldt setter den i mål, 3-3. Nå våkner vi igjen, Steffen setter inn 4-3 ledelse etter nydelig forarbeid av Emran.  Kun 2 min senere raider Emran nok en gang ned til dødlinja, legger inn og der er det en forsvarsspiller som setter ballen i eget mål og det står 5-3. Herfra og inn kontrollerer vi kampen og vi vinner 5-3. Dette var en kamp som svingte fra helt elendig til bra. I de dårlige periodene vinner vi ikke duellene, heller ikke andre og tredje ballene. Humøret faller og vi kjefter på hverandre, mens i de gode periodene kjemper vi og oppmuntrer hverandre. Vi må bare få minimert de dårlige periodene våre så går alt så mye bedre.

Det var moro og se Jørgen tilbake i dag, det er helt tydelig å se at han ikke har glemt sine saker. Han har roen som skal til og serverer baller til høyre og venstre. Dette lover bra til onsdagens match.

 

04.09.13

Huringen – Glassverket  2-2  (1-0)

26 min 1-0  Espen (Arin)

50 min 1-1

51 min 2-1 Emran (Fraol)

54 min 2-2

Igjen skulle det vise seg at vi dominerer kampen totalt, men vi klarer ikke å omsette sjansene i mål.

Begge lag startet kampen med lavt press og med kontrollert pasninger, mye på tvers, men ballen var mange trekk innad laget. Vi varierte også innimellom med noen langpasninger. Etter 26 min spilte Arin en nydelig ball imellom til Espen som kontrollert satte den i mål, skulle det endelig løsne ?

Det ble dessverre ikke slik, vi kom til mange sjanser men det ble med det ene målet.  Vi gjennomførte en bra første omgang med full kontroll i 44 minutter.

Andre omgang åpnet allerede etter 2 min med en stor sjanse til Erlend men skuddet gikk like over. Etter dette var det en periode vi var veldig tafatte, etter 5 min fikk en Glassverket spiller gå helt upresset til 16 meter og fyrte av et skudd som gikk rett i mål. I slike situasjoner må det støtes ut på ballfører !!! Men vi svarte direkte, Fraol kriget seg til en ball og sendte en fin pasning til Emran som elegant satte den til side for keeper og vi ledet igjen 2-1. Glassverket gikk rett i angrep og presset på, Adrian hadde nå en kjemperedning, men den påfølgende corner gikk i mål. Igjen har vi for dårlig markering av motspiller på en dødball, og det står 2-2. Etter dette har vi mange store sjanser som dessverre ikke omsettes i mål. Vi prøver på mange gjennomspill, men pasningene kommer ikke langs bakken og da er det vanskelig å få med seg ballen. Vi har så mange sjanser i denne kampen at vi skulle vunnet med minst 4 mål.

29.08.13 MIF 2 - Huringen 1-0 (1-0)

10 min 1-0

Dette skulle vise seg å være dagen hvor det var umulig å få ballen i mål. Vi hadde ballen i 80 % av kampen, men klarte ikke å skåre mål. I dag var vi veldig ubesluttsomme de siste 20 meterne foran motstanderens mål. I første omgang virket det som vi trodde vi skulle vinne uten å gi 100 % i alle situasjoner. Mjøndalen hadde to skudd på mål i løpet av hele kampen. Etter 10 min glipper markeringen helt og spissen til MIF får stå helt alene på 16 meter å skyte ballen enkelt i mål. Siste kvartere av omgangen kjører vi fullstendig over MIF, men ballen vil bare ikke i mål.

Andre omgang tar vi tak fra første minutt, men mål blir det utrolig nok ikke. I dag er vi veldig upresises i den siste pasningen. Etter hvert som frustrasjonen ble større utover i kampen begynte vi å føre ball for mye. Vi må spille ball. Det er ikke lett å gå forbi 4-5 motstandere helt alene. Vi var alle veldig skuffet etter denne kampen. Det skulle rett og slett ikke være mulig å tape denne kampen. Vi må bare glemme dette med engang gutter å se fremover til neste kamp. Da skal vi sette sjansene våre.

21.08.13

Huringen – DBK 4-2 (3-2)

6  min  1-0       Espen (Emran)

20 min 2-0      Emran (Espen)

21 min 3-0    Espen  (Emran)

25 min  3-1

38 min  3-2

57 min  4-2   Emran (Espen)

I den første høstkampen var det DBK som besøkte oss på Hovenga, vi hadde et surt tap fra våren og revansjere.    I dag stilte vi med hele 17 mann og vi hadde også et «comeback» av Erlend Lybekk som har vært en tur hos Tofte-Fremad.

Vi startet kampen friskt og det gikk kun 6 min før Espen og Emran spilte glimrende seg imellom og Espen kunne til slutt putte ballen i mål og vi leder 1-0. Nå hadde vi en periode hvor det var en del slurv, særlig i forsvar. Første forsvarer markerte ikke tett nok, mens annenforsvarer tok ikke ut nok dybde, dette må vi bli bedre på ! Etter 20 min gjentok Emran og Espen sitt glimrende samspill, og denne gangen var det Emran som var sist på ballen. Omtrent rett fra DBKs avspark gjentok de samspillet enda en gang og Espen var igjen sist på ballen og det sto behagelig 3-0 etter 21 minutter.

Hvor lenge var vi i paradis, skulle vi klare for første gang å holde nullen bakover ? Nei dette ville være for godt til å være sant. Etter 25 min fikk vi ikke klarert ballen inne i 16 meteren og DBK reduserer til 3-1. Nå tok DBK over og presset oss bakover og etter 38 min fikk DBK etter vår mening en billig straffe og igjen reduserte DBK, 3-2 og ny spenning. Herfra og inn til pause vippet kampen, men vi burde ha avgjort kampen da både Espen, Arin og Emran hadde store målsjanser.

I pausen gjorde trener noen rokkeringer defensivt på laget, samt at vi gjorde en del bytter.  DBK gikk offensivt ut og hadde et stangskudd etter kun 1 min.  Vi fikk ristet av oss pausen og ble med i kampen igjen. Spillet bølget frem og tilbake med halvsjanser til begge lag. Vi klarte ikke å få til vårt fine spill i dag, men vi hadde vel etter hvert god kontroll defensivt på banen. Etter 57 min klarte Emran og roe nervene til laglederne da han rolig og frekt satt inn 4-2. Nå hadde vi kontroll ut kampen og vi tok vår første seier i høstsesongen. God innsats av guttene i dag, men vi manglet litt på spillet.

Vi må dessverre meddele at Bendix i dag spilte sin siste kamp for året da han drar på skole i Trondheimsområdet. Vi kommer til å savne Bendix’ s iherdige innsats for laget og håper han kommer til Huringen så fort han har mulighet.

 

 

14.08.13

 

Kongsberg – Huringen 1-1 (0-1)

10 min  0-1 Arin  (Simen)

48 min  1-1

 

Da var høstsesongen i gang og vi starter borte mot Kongsberg. Vi var litt spente på formen til gutta for det har vært litt varierende treningsoppmøte i sommer. Vi hadde på papiret et godt lag og i tillegg hadde vi med nysigneringen NOT.

 

Kampen startet oppløftende ved at vi fikk straffespark etter at Emran ble felt på vei gjennom Kongsbergs forsvar. Vår normalt så sikre Bendix gikk frem for å ta straffesparket og vi var sikre på ledelse, men dessverre skjøt han langt over (vi skylder på en lang sommerferie). Etter dette bølget spillet frem og tilbake uten at vi fikk til det store spillet. I det 10. min fikk vi frispark på midtbanen, Simen slo en lang ball inn i 16 meteren hvor Arin lekkert dempet på låret snudde seg og serverte et nydelig skudd som suste inn til side for keeper, vi leder 1-0. Kongsberg hadde noen lynraske spillere som vi slet litt med, men de manglet litt ballferdighet så vi klarte å temme dem bra. Vi holdt Kongsberg unna resten av omgangen slik at vi ledet 1-0 til pause.

 

2. omgang hadde så vidt begynt da det var litt klabb og babb inne i vår 16 meter, vi fikk ikke klarert og plutselig sto det 1-1. Vi klarte altså ikke å holde nullen her heller.

 

Vi klarte etter dette å skape noen sjanser, men Kongsberg hadde også sine muligheter. Innimellom så vi glimt av godt spill, men det var nok innsatsen som bidro til at vi kunne dra fra Kongsberg med ett poeng. Dersom vi utover høsten opprettholder denne innsatsen så kommer finspillet etter hvert.  

 

 

30.06.13

Geilo/HFK 2- Huringen 3-2 (0-0)

48 min 1-0

49 min 1-1 Emran

70 min 1-2 Emran (Espen)

85 min 2-2

89 min 3-2

Etter en lang biltur kom vi til et flott anlegg på Gol stadion. Alt lå til rette for en fin fotballmatch og det skulle vise seg å bli et tett og spennende oppgjør.

Første omgang ble veldig jevn, spillet bølget frem og tilbake. Vi skapte noen gode sjanser, bla annet skjøt Patrik over på en god sjanse og Espen skjøt rett på keeper da han var alene igjennom. Men Geilo hadde sine sjanser de også, men takket være en god Adrian i mål sto det fortsatt 0-0 til pause.

I andre omgang gikk det bare 3 min da Geilo gikk lett gjennom forsvaret vårt og gikk opp i ledelse 1-0. Men Emran ville det annerledes, for kun 2 min etter plasserte han et frispark fra 20 meter utagbart for keeper og det var igjen likt, 1-1.

 

Etter dette må vi vel si at Geilo presset oss i perioder, men i det 70. minutt vartet vi opp med et flott angrep som Emran til slutt satte i mål etter at Espen var nest sist på ballen, 1-2. Etter dette kunne vi faktisk ha punktert kampen da Emran var alene med keeper, men keeper gjorde en flott redning. Bendix hadde også et skudd som ble blokkert med hendene av en forsvarer og vi skulle hatt straffe. Etter dette ble det vel mye fokus mot dommer som riktignok hadde noen avgjørelser som gikk i vår disfavør. Vi var nå på hæla og i det 85. min var det frispark i mot og en meget god Geilo-spiller var overlegen i feltet og nikket inn utligningen. Dersom vi klarte uavgjort i denne kampen hadde vi i høstsesongen kunne spilt i serien om kretsens pokal, men denne muligheten røyk i det nest siste spilleminutt da en Geilospiller igjen nikket inn et mål som ble spikeren i kista for oss.

Igjen tapte vi knepent mot et godt lag og det viser seg at vi har en egen evne til å løfte oss når vi møter gode motstandere.  Tror at høstsesongen blir veldig moro dersom vi kan fortsette med denne gjengen.

Må igjen takk de tre guttespillerne, Dennis, Patrik og Benjamin som blir med å hjelper oss. Alle tre gutta klarer seg meget bra og vi håper de også blir med oss til høsten.

GOD SOMMER

 

26.06.13

Huringen - Glassverket   6-2   (1-0)

16 min  1-0 Espen (Emran)

47 min  2-0 Espen (Bendix)

55 min  3-0 Simen (corner Emran)

70 min  4-0 Espen (Emran)

75 min  4-1

80 min  5-1 Bendix (Espen)

85 min  5-2

90 min 6-2 Magnus  (Emran)

 

I dag var vi rimelig overlegne, følte vi hadde full kontroll hele kampen, selv om vi kun ledet 1-0 til pause. At vi ikke fikk til det lekre spillet må banen og regnet Ta mye av skylden for ettersom det var mye overvann på banen. Og da vet vi at det er vanskelig både å føre ball og sende pasninger. Men vi skal ha for at vi prøvde og ikke ga opp. Det var til tider mye fint spill samt mange flotte enkeltprestasjoner. Dersom vi skal ta opp noe «negativt» var det at vi var litt for ubesluttsomme fra 25 meter og inn, men vi må berømme dere for å være positive i det ufyselige været. 

Som vi ser av resultatene var Espen i scoringsform og puttet 3 ganger og hadde en assist. Emran scoret ikke i dag men var nest sist på ballen 4 ganger!! Bendix scoret et flott mål og hadde en assist. Ellers var det moro at forsvaret tegnet seg på scoringslisten ved at Simen stanget inn en corner fra bakerste stolpe, mens Magnus kriget inn en ball ved å snappe ballen 5 cm før keeperen.

Nå er det kun Geilo tur på søndag før vi tar sommerferie.

 

 

20.06.13

Slemmestad _ Huringen  1-6  (0-3)

 

30 min  0-1 Espen (Emran)

31 min  0-2 Arin (Karl)

45 min  0-3 Einar

74 min  0-4 Karl (Emran)

79 min  4-1

88 min  5-1 Adrian (Espen)

90 min  6-1 Nikko ( Karl)

I forkant av kampen var det usikkert hvor mange som kunne komme og hvor mange som var skadefrie, når kampen startet var vi 16 mann selv om både Jørgen og Cornelius er skadet.

Vi startet kampen med å holde ballen innad i laget, vi spilte med en stor trygghet gjennom hele linja. Forsvaret hadde roen og fikk tid til å spille opp gjennom midtbanen som igjen slo opp på spissene. Det vi kan bemerke var at angrepet gikk seg ofte inn i «Slemmestad sekken». Kunne i stedet kommet seg enda flere ganger ned til dødlinja og slått inn. Men vi skapte en del sjanser før vi endelig fikk hull på byllen etter 30 min . Det var et fint angrep hvor til slutt Emran slo igjennom Espen som scoret og vi leder 1-0. Kun ett min senere var det Arin som scoret etter pasning fra Karl, 0-2.

I det siste spilleminutt av første omgang var det Einar som sikkert satte inn en 3-0 ledelse til pause.

I andre omgang tok det også 30 min før første scoring, da var det Emran som serverte Karl og det sto 4-0.

Vi har vel ennå ikke klart å holde nullen, heller ikke nå. I det 80 min ble forsvaret regelrett løpt fra og Slemmestad reduserte til 1-4.  Men vi ga oss ikke, og i nest siste spilleminutt var Adrian med på et angrep, han fikk ballen fra Espen og sendte av gårde et skudd som gikk inn via stolperota og det sto 1-5.

Som avslutning i det siste minutt var det Nikolay som fikk æren av å sette sluttresultatet til 1-6, etter at Karl forærte han ballen.

Dette var en kamp hvor vi aldri ble truet, vi spilte med stor ro og beholdt ballen i laget, veldig moro å se på.

 

 

16.06.13

Huringen – DBK  2-3  (1-0)

40 min 1-0  Adrian  (Emran)

46 min 1-1

66 min 1-2

75 min 1-3

90 min 2-3 Simen

DBK var et lag vi spilte jevnt med og absolutt skulle slått, men i dag falt vi litt tilbake til gamle synder. Vi var individuelt brukbare, men vi jobbet ikke som et lag. Utover i kampen ble det  litt mye surmuling og kjefting på hverandre.

Første omgang var det jevnt og spillet bølget frem og tilbake. Vi klarte aldri og skape noe trykk mot DBK, men i det 40 minutt startet Adrian i eget forsvar og raidet oppover og spilte en trekant med Emran og satte ballen pent i mål, 1-0 til oss.  Etter dette vartet Adrian F opp med glimrende keeperspill og var en direkte årsak til at vi kunne gå til pause med 1-0 ledelse.

Annen omgang hadde akkurat startet da DBK nok en gang slo en ball i bakrom, vi klarte ikke å følge spiller som kom på løp, det står 1-1 etter ett minutt av andre omgang. Nå virket det som om vi mistet fokus. Vi kjeftet på hverandre og på dommer. Vi klarte ikke å etablere noe spill i det hele tatt og i det 66. min kom det nok et løp i bakrom som vi ikke hadde kontroll på og det sto 1-2. Vi prøvde etter dette å heve laget, men i stedet var det DBK som vartet opp med et vakkert angrep og det står 1-3. Vi gir ikke opp og har et par bra skuddforsøk, men det vil seg ikke. Vi holder presset oppe og i det siste spilleminutt får vi en corner som Bendix slår flott på bakre stolpe hvor Simen stuper ballen i mål. Sluttresultatet blir da 2-3.

Dette er en kamp vi bør glemme fortest mulig, vi trener på tirsdag og møter til kamp mot Slemmestad på torsdag.

13.06.13

Huringen – Svelvik  3-1  (1-1)

22 min 1-0  Bendix (Jørgen)

44 min 1-1

58 min 2-1 Emran (Espen)

63 min 3- 1 Emran ( Bendix)

 

To lag i et lokaloppgjør som har hatt mange tøffe kamper tidligere. Tabellen viser at Svelvik har vunnet fler kamper enn oss, men vi vet at vi kan slå Svelvik enkelt dersom vi spiller som i de to siste kampene.

 

Kampen starter bra og etter et kvarter har vi hatt 2- 3 gode sjanser, Emran med et innlegg som gikk i tverrligger og Jørgen med et skudd som gikk over. Etter 22 min varter vi opp med et bra angrep og Jørgen serverer en flott pasning til Bendix som glimrende putter den i mål, 1-0. Etter dette bølger spillet litt frem og tilbake, vi produserer noen halvsjanser . Mot slutten av omgangen overtar Svelvik og presser oss tilbake, Adrian varter opp med en glimrende redning. Minuttet før pause har vi dårlig press på ballfører etter en avklaring, Svelvikspilleren setter fart og kommer ned til dødlinjen og får lagt inn og det står plutselig 1-1 til pause.

 

Annen omgang startet med at spillet bølget frem og tilbake, men innsatsen til gutta er det ingenting å si på. Men hardt arbeid betaler seg til slutt, etter et veldig bra forarbeid av Espen er det Emran som scorer i det  58. minutt, det står nå 2-1. Fra nå av føler vi at vi har full kontroll, og det går kun 5 min før Emran scorer igjen, denne gangen er det Bendix som er nest sist på ballen. Herifra og ut er det ingen fare og vi trygger kun seieren.

 

I denne kampen fortsetter vi med god innsats og innstilling. Det er også moro og se at flere spillere er på gang igjen, Mathias ser ut til å være på full fart tilbake etter skader og sykdom. Det samme med Fredrik B som gjør sin beste kamp for året. Arin begynner å komme tilbake i form slik vi husker han fra i fjor. Fraol fikk også et innhopp etter å ha vært borte snart et år. Dette ser lovende ut for fortsettelsen.

 

05.06.13

Birkebeineren – Huringen    5 – 3  (1 – 2)

6   min     1 – 0  Emran   (Jørgen)

30 min    1 – 1

33 min   1 – 2  Espen (Emran)

48 min   2 – 2

54 min  2 – 3  0  Emran   (Jørgen)

66 min  3 – 3

70 min  3 – 4

90 min  3 – 5

Vi skulle i dag møte enda et topplag i vår serie, nemlig Birkebeineren som ligger på en andreplass. Men vi hadde en god opplevelse fra sist kamp mot Mjøndalen, så vi hadde god tro på at dette kunne gå vegen. Også i dag måtte vi ty til guttelagspillerne Dennis, Patrick og William. I tillegg gjorde Arin comeback etter et år i utlandet.

Vi åpnet med å ha et lavt press og skulle satse på kontringer/overganger. Etter kun 6 minutter fikk vi svar på dette, rullet opp et bra angrep hvor ballen gikk fort imellom oss, og til slutt leverte Jørgen Emran en pasning som satte ballen sikkert i mål, vi leder 1-0. Etter dette hadde vi mange veldig gode muligheter etter at vi kom oss ned til dødlinja og la inn foran mål, og vi var kun centimeter i fra å score både 2 og 3 ganger.  Men så skjer det igjen, IBK får en corner og nikker ballen kontant i mål. Det var et flott mål, men vi hadde før kampen pratet om markeringer på dødballer. Men nå gikk det kun 3 minutter og vi vartet opp med en hånballopprulling og denne gangen var det Espen som satte ballen i mål etter pasning fra Emran og stillingen var 1-2.

Etter dette produserte vi flere gode muligheter, den største var da Emran var igjennom og ble taklet bakfra. Vi var sikre på både straffe og utvisning, men enda en gang er dommeren for feig og trekker frisparket på utsiden av 16, og gir forsvarer kun gult kort. Det skal ikke være mulig, det samme skjedde mot Hønefoss !!!!! Dette er faktisk en avgjørelse som til slutt bidrar til at vi taper kampen. Skuddet etter denne situasjonen går dessverre over. Like etterpå var Espen alene med keeper som mesterlig redder og vi går til pause med «kun» ett måls ledelse.

Etter pause kommer IBK ut i et alvorlig tempo og presser oss bakover og får flere cornere, i det 48. minutt scorer de igjen på en corner og det er igjen uavgjort 2-2. IBK fortsetter å presse oss, men så bestemmer Emran seg, han får en pasning fra Jørgen og setter fart fremover og skyter i steget, skuddet blåser i mål og etter 54 min er vi enda en gang i ledelsen 3-2. Nå bølger det litt frem og tilbake men i en situasjon klarer vi ikke å få klarert og IBK utligner til 3-3 etter mye klabb og babb. I det 70. minutt lager vi nok en gang et frispark like utenfor 16 og det påfølgende frispark går rundt muren og i mål, vi ligger under  for første gang med et mål. Nå prøver vi etter beste evne og utligne, men i det 90 minutt da vi er veldig offensive scorer IBK enda en gang og vi taper 3-5.

Det er klart det er surt å tape slike kamper som vi dominerer totalt i første omgang, men utover i kampen blir vi slitne og står ikke kampen ut, samt at dommeren også er mot oss. 

Men med samme innsats og vilje som vi har hatt i de to siste kampene, skal vi slå de neste fire motstanderne.

29.05.13

Huringen – Mjøndalen  1-2 (1 -1)

6   min  1 – 0 Jørgen  (Per nest sist)

21 min  1 - 1

87 min 1 - 2

 

Nå var det serielederen som kom på besøk til Huringen stadion. MIF har ennå til gode å avgi poeng, så lagledelsen hadde bange anelser. Men gutta viste en helt annen innstilling og innsats enn det vi så mot Hønefoss. Gutta gikk til i taklinger og var tett oppi motstanderne slik at de aldri fikk tid til å etablere noe spill. Vi klarte derimot å varte opp med flott spill innimellom, og etter 6 min var det et flott angrep med mange trekk som Jørgen avsluttet med å lure 3-4 mjøndølinger og til slutt kontrollere inn et skudd til side for keeper, en glimrende soloprestasjon, men vi må nevne at det var Per som var nest sist på ballen.

I det 21. minuttet kom det et mål ut av ingenting, vi hadde for dårlig press på angriper som sendte av gårde en lompe som skjøt litt ekstra fart på det glatte gresset og havnet helt borte i stolperota og det sto 1-1. Etter dette bølget spillet frem og tilbake, men vi følte at vi hadde kontroll på kampen.

I andre omgang fortsatte vi vår gode innsats og holdt serielederen i sjakk. Vi måtte utover i omgangen foreta en del bytter både pga skader og fordi vi var slitne, men alle sto opp og kjempet bra. Det så virkelig ut til at vi skulle ta poeng fra den suverene serielederen, men i det nest siste spilleminuttet hadde vi et dårlig utspill som havnet hos en mjøndøling som lurte av 2 mann og satte ballen i nettet. Dette var virkelig bittert for her hadde vi fortjent 1 poeng.

 

23.05.13

Hønefoss BK – Huringen     6-2  (2-1)

 

4  min   1-0   (selvmål)

27 min   1-1   Emran  (Espen)

30 min   2-1

59 min  2-2   Espen

70 min  3-2 

75 min  4-2

80 min  5-2

89 min  6-2 

Kampen ble flyttet fra Tolpinrud gress til flotte AKA Stadion pga regnet. Dette skulle utvikle seg til å bli en merkelig kamp. Igjen våknet vi ikke før det var gått 15-20 min av kampen, og derfor sto det 1-0 allerede etter 4 min, og atter en gang dødball. Nå var vi uheldig å sette i ballen eget mål.

Etter 15 min klarte vi å løfte laget og fikk beina til å gå, dette medførte til at vi kom høyere på banen og produserte noen sjanser. Etter et bra angrep sendte Espen en stikker til Emran som scoret. Men kun 4 minutter senere scoret Hønefoss igjen og gikk opp i 2-1 ledelse. Dette målet kom etter et mønster angrep fra Hønefoss hvor vingen kom ned til dødlinja og la inn foran mål hvor en spiss kom i stor fart og satte den utagbart i mål.

I pausen gjorde Glenn noen rokeringer som ga bra utslag, vi overkjørte Hønefoss de første 25 min av andre omgang. Allerede etter 4 min var Emran alene med keeper og ble klart felt like utenfor 16 meteren av strake ben/knotter. Av en eller annen grunn klarte dommer og unngå å vise ut keeperen (som for øvrig var en av Hønefoss beste spillere), etter kampen sa dommer at han angret på denne avgjørelsen. Dette vil vi påstå avgjorde kampen i vår disfavør.

Like etter denne hendelsen hadde vi en del sjanser og i det 59. min utlignet Espen til 2-2. Vi presset og hadde ballen mye de neste 10 minuttene, men så var det en dårlig vurdering i forsvaret som medførte en lett HBK scoring og Hønefoss leder 3-2. Etter dette gikk luften ut av oss og vi slapp inn 3 mål til de siste 15 minuttene.

Må dessverre si at dommeren avgjorde kampen i dag da han gjorde en dårlig vurdering og ikke viste ut keeperen. Hadde dette skjedd er jeg sikker på at vi hadde fortsatt den dominansen vi startet opp med i annen omgang og klart og avgjøre kampen i vår favør. I stedet gikk det som det gjorde, i tillegg ble Emran skadet i situasjonen, men vi kan kanskje være glad det ikke ble benbrudd.

 

15.05.13

Åmot – Huringen     5-2  (2-1)

 

11 min   0-1   Bendix

28 min   1-1

31 min   2-1

51 min  3-1

62 min  3-2   Steffen (Bendix)

85 min  4-2

90 min  5-2

 

 

Igjen ble laget rammet av at mange meldte forfall lovlig sent, det var alt fra russefeiring, sykdom og andre unnskyldninger. Vi må bli flinkere til å gi beskjed tidligere, slik at det kan vurderes å evnt utsette kampen. Denne gangen var vi igjen heldig som fikk låne Dennis, Patrik og William fra guttelaget, samt at Einar F og Adrian P stilte opp.

 

Åmot hadde før kampen mot oss, levert resultater som svingte veldig, så vi visste ikke hva vi møtte. Vi ble derfor enige om at vi skulle legge oss lavt og avvente presset til egen banehalvdel. Det viste seg at vi ble altfor baktunge, slik at Åmot fikk lov til å stå på vår banehalvdel og helt upresset slå pasninger og styre spillet. Men mot spillets gang tok vi ledelsen med Bendix som  vakkert utførte et soloraid fra egen banehalvdel for til slutt å sette ballen til side for keeper og i mål, GLIMRENDE !!!   Men Åmots press ga til slutt uttelling, og på et par-tre minutter gikk de fra 0-1 til 2-1. Igjen var det dårlig markering og for stor avstand til motspiller. Det skal sies at vi også hadde våre sjanser til å score med både Jørgen, Einar og Steffen.

 

I pausen fikk treneren tatt noen grep, flyttet Einar fra spiss til midtbane, samt at presset ble justert. Dette gjorde til at vi var mer med i annen omgang enn i første selv om Åmot økte ledelsen til 3-1. 10 min etter Åmots scoring fikk Steffen et gjennomspill fra Bendix og det sto 3-2. Nå ble det mer liv i kampen og det bølget litt frem og tilbake, men på slutten da vi håpet på en utligning var det i stedet Åmot som scoret 2 kjappe og sluttresultatet ble 5-2.

 

Vi må få takke de som på kort varsel stiller opp for å være med på bortekamp mot Åmot når våre egne spillere ikke møter. William som er guttespiller, leverte en flott match i målet mot «gutter» som var både 3 og 4 år eldre, han vartet opp med flere flotte redninger.

 

Neste uke er det kamp både mandag og onsdag, så da får vi håpe at russefeiring og sykdomsepedemi er over.

 

07.05.2013 seriekamp

Huringen – Stoppen2    5-1 (2-0)

15 min 1-0 Espen  (Jørgen)

36 min 2-0 Emran (Espen)

52 min 3-0 Patrik  (Espen)

57 min 4-0 Patrik (Emran)

67 min 5-0 Steffen (Jørgen)

70 min 5-1

 

Vi kom til kamp med mange forfall, både fra trenere og spillere. Vi hadde forøvrig et par comeback , Steffen på banen og Atle på sidelinjen, noe som var meget hyggelig.

Vi som var klare for kamp bestemte oss for at forfall, sykdom eller andre årsaker får vi ikke gjort noe med, så vi skulle spille og ha det gøy med de som var tilstede.

 

Det skulle vise seg at Stoppen også slet med mye forfall og vi møtte et lag som vi skulle dominere over. Vi startet litt famlete og kom ikke inn i kampen før det var gått i overkant av 10 min. Etter 15 min la Jørgen en nydelig pasning mellom til Espen som kaldt satte ballen i mål. Etter dette hadde vi full kontroll, og skaper en del sjanser som vi burde ha scoret på, vi ble også snytt for en klar straffe etter 30 min. Det ble 2-0 av Emran etter pasning fra Espen.  Etter dette fortsatte vi å skape mange sjanser, men pauseresultatet ble 2-0. Omgangen kan vel oppsummeres med at vi hadde ball mest, skapte masse sjanser, skulle vært flinkere til å vende spillet fortere og bruke sidene mye mer, litt mye føring av ball i perioder.

 

Andre omgang starter som første sluttet, vi har ballen mye og produserer en del halvsjanser. Etter 52 min kommer Patrik på et av sine mange løp og får en fin pasning fra Espen, ballen settes i lengste hjørne og det er 3-0. Etter dette setter Jørgen et skudd i stolpen og vi har store muligheter, men Patrik fornekter seg ikke og får et langt overlegg fra Emran og fra bakerste stolpe putter Patrik sikkert til 4-0. Etter dette er det en periode som vi fører mye ball og driller litt for mye, men i det 67.min tegner Steffen seg på scoringslisten etter at Jørgen var nest sist på ballen. Det står nå 5-0 og det skulle bli vårt siste. Kun 3 min sener får Stoppen en sjelden corner som blir nikket kontant i mål, og vi må innrømme at det var et fint mål. Men vi klarer altså ikke å holde nullen i denne kampen heller.  Andre omgang ebber ut med litt frustrerte Stoppen spillere som var litt ufine og vi lar oss provisere, dette går mest utover Emran som ender med et gult kort etter en takling/nedriving av en motspiller.

Vi må igjen takke G15 spillerne Dennis og Patrik som hjalp oss selv om de har kamp i morgen.

Det var en fin tone innad i laget og alle hadde en bra innstilling.

 

28.04.2013 seriekamp

Huringen – Åssiden 1-1 (1-0)

32 min 1-0 Bendix straffe(Espen)

55 min 1-1

Da var det klart for første seriekamp i 2013 på Huringen Stadion mot Åssiden. Banen var relativt bra til å være april mnd. Før kampen ble vi enige om at vi skulle fortsette med den spillestilen vi terpet på i Tyskland, nemlig å ligge lavt og kompakt med fokus på sideforflytting. Ved balltap skulle vi presse høyt hvis Åssiden var i ubalanse.

Vi går forsiktig ut, men får ganske fort kontroll på Åssiden. Vi skaper en del halv sjanser. Har ballen klart mest og spillet foregår stort sett på Åssiden sin banehalvdel. Etter 30 min slå Fredrik igjennom Espen som kommer alene med keeper og blir felt. Straffe til oss som Bendix setter sikkert i mål.

Etter det skaper vi flere store muligheter. Både Magnus og Jørgen er veldig nære på å øke ledelsen. Dessverre går vi til pause med bare 1-0. Det var en relativt bra første omgang fra vår side.

Andre omgang bærer dessverre preg at en del av guttene ikke har hatt den beste oppladningen inn mot kamp. Vi blir slitne og flytter ikke beina slik vi gjorde i første omgang. Åssiden har mye ball i andre omgang uten å skape de helt store sjansene. Etter 10 min får Åssiden frispark rett uten for vår 16 meter som de skyter i stangen hvor vi står og sover på returen. Det gjør ikke Åssiden og setter den enkelt i mål. Etter det er det ikke mye sjanser før vi kommer inn i siste 10 min av kampen. Da er vil litt mer med igjen skaper noe flott sjanser. Hvor vi kunne avgjort kampen. I siste sekund får Åssiden en kjempe sjanse som Adrian redder på en mesterlig måte. Adrian var stor i målet i dag.

Hadde også i dag med to fra G15. Dennis og Benjamin Burgers. Benjamin debutert på jr laget og gjorde det meget bra. Blir nok flere G15 som får prøve seg i løpet av sesongen.

 

DRAMMENCUP 12/13. APRIL

Konnerud 1 – Huringen  3-0

5 min    1-0

17 min   2-0

20 min  3-0

I åttendedelsfinalen var det Konnerud som sto på den andre banehalvdelen. Her skulle det vise seg at det var «voksne» gutter vi skulle spille mot. Vi så fort at dette var gutter som tråkket til i taklinger og ga oss juling. Samtidig med dette hadde ikke vi helt troen på at vi skulle klare å slå Konnerud. Som treneren sa etter kampen må vi i hvert fall luke bort personlige feil. Ved både  1-0 og 2-0 målet lager vi frispark på 20 meter, begge frispark endte i mål.  Etter 1-0 målet hadde vi et par muligheter, men laget kom ikke etter og ble stående igjen på egen banehalvdel sånn at angrepet ble veldig alene.  Vi hadde ikke troen i dag, eller var det kreftene som ikke var der ?  I det 20. min kom det enda et mål, og stillingen var 3-0, noe som ble sluttresultatet. Vi kan vel som en oppsummering si at Konnerud var et nummer for store for oss, samtidig som vi i dag ikke helt hadde troen. Det kan jo nevnes at Konnerud kom helt til finalen men tapte på straffer, så det var ikke noe dårlig lag vi møtte.

Nå blir det 14 dager med trening før neste seriekamp hjemme mot Åssiden.

HURINGEN - NESODDEN   1-0

16 min   1-0  Espen (Jørgen)

Nå skulle vi møte et lag vi ikke hadde peiling på hvordan spilte, så vi skulle starte på samme måte som mot Skiold, lavt press og fokus på sideforskyvning. Planen gikk ganske greit, spillet var ok, men med litt unøyaktighet på midtbanen. Etter 16 min fikk Espen en pasning av Jørgen, Espen driblet seg fint igjennom og scoret 1-0. Vi kunne vel ha scoret fler mål, men det var et ok resultat.

ASKER 2 - HURINGEN

8 min   1-0

38 min  2-0

40 min  3-0

Nå visste vi sånn noenlunde hva slags motstander vi skulle møte, Asker har stort sett alltid bra lag. Vi startet også her ok, men det var Asker som tok ledelsen.   Etter dette produserte vi igjen mange sjanser uten å klare å sette dem i mål, vi kunne vel telle 6 stooore sjanser til både Emran, Espen og Bendix. I de to siste minuttene var fokus og konsentrasjon helt borte og manglet både markeringer og formasjon, 2 raske mål til Asker i de to siste minuttene. Selvom vi resultatet sier 3-0 kunne det vært uavgjort om vi hadde satt noen av sjansen våres.

ÅSSIDEN - HURINGEN

7  min   0-1  Emran

15 min  0-2  Espen

17 min  1-2

20 min  2-2

39 min  3-2

41 min  3-3 Emran

Vi åpnet denne kampen veldig bra, mye fint spill og etter 7 min scoret Emran. Vi produserte etter dett mye bra, og i det 15. min kom det en vakker scoring av Espen som driblet seg gjennom, her hadde til og med Messi vært misunnelig 2-0. Kun 2 min senere scoret Åssiden på et gjennomspill hvor spilleren var 2 meter offside. I denne kampen hadde vi i hvert fall ikke dommeravgjørelsene med oss. Utligningen til Åssiden kom dessverre på et langskudd fra 25 meter. Med uavgjort var vi fortsatt videre til A-sluttspillet. Spillet bølget etter dette frem og tilbake, men helt på slutten presset Åssiden på for å få en seier slik at de skulle gå videre til A-sluttspillet. Og i det 39. minuttet klarte Åssiden på et merkelig vis å få ballen i mål. Det var 3-2 med ett minutt igjen å spille. Vi sendte alle mann fremover og fikk et frispark på 23 meter, dette ville bli det siste som skjedde. Emran hadde tro på seg selv og tok ansvar, satte ballen vakkert i mål og vi klarte uavgjort som holdt til A-sluttspill på søndag.

 

Første seriekamp

SKIOLD – HURINGEN    1-2 (1-1)

10 min   1-0

30 min  1-1   Bendix straffe (Emran)

52 min  1-2  Bendix  (Simen)

Da var det klart for første seriekamp i 2013 og Skiold var motstander. Treneren påsto at laget aldri har tapt for Skiold, men man vet aldri hvilke spillere som spiller i denne klubben så derfor er det vanskelig å vite kvaliteten på laget.  Før kampen ble vi enige om at vi skulle fortsette med den spillestilen vi terpet på i Tyskland, nemlig å ligge lavt og kompakt med fokus på sideforflytting.

Når kampen startet så vi at Skiold besto av mange veldig gode individualister som var kjappe og gode til å drible. Vi startet som vi var enige om med lavt press, Skiold hadde derfor ballen mye, men mest på egen banehalvdel. Som planlagt klarte vår midtbane og snappe ballen mange ganger, og nesten hver gang førte dette til en kontring som ga oss en målsjanse. Men i det 10. minuttet ble vi litt ivrige og presset for høyt slik at det ble et bakrom som Skiold utnyttet. Alene med Adrian ble det 1-0 til hjemmelaget. I denne perioden var det et par tilfeller til hvor vi lå for høyt, men på disse sjansene sto Adrian glimrende i mål og reddet mesterlig. Etter 30 min og mange gode sjanser ble Emran spilt gjennom av Jørgen, Emran driblet av et par stykker men ble taklet i avslutningsøyeblikket. Strafffe som Bendix satte kaldt i mål.

Første omgang oppsummeres med at vi til tider spilte bra og som vi hadde blitt enige om, samtidig klarte vi å skape mange store sjanser vi burde hatt bedre uttelling på. Vi kunne telle 8-9 store målsjanser.

Litt terping på formasjonene i pausen og vi startet 2. omgangen mye tryggere enn vi avsluttet første. Skiold hadde også nå ballen mye på egen banehalvdel, men de klarte aldri å skape de store sjansene. Etter 52 min fikk vi frispark omtrent på midtbanen, Simen slo en lang pasning på mål, og da dukket Bendix opp som den flyvende baron og stusset ballen over keeper som var på vei ut, 1-2. Etter dette ble Skiold veldig utålmodige og etter hvert frustrert og sure. Vi holdt stilen og snappet ballen som endte i kontring. Det var i kveld veldig mange fine angrep, både med at ballen gikk raskt mellom oss, samt at Espen og flere med han, hadde mange vakre raid og driblinger som burde fått en bedre skjebne. Tippeligadommer Kristoffer Helgerud blåste av kampen og vi er fortsatt ubeseiret mot  Skiold. Mange av våre spillere var meget slitne etter en god innsats av alle mann, men tror at det er en del som trenger en ekstra løpetur utenom de ordinære treningene våre.

 

 

Treningskamp i Tyskland

TSV Wese – Huringen 1-2 (1-2)

0-1    10 min Jørgen (Mathias)

0-2   17 min  Jørgen (Espen)

1 -2     25 min

På trening i dag tidlig og på spillermøtet før kampen terpet vi på det defensive spillet. Siden vi var usikre på motstanderne ble vi enige om å begynne kampen med det trygge og gå defensivt ut.

Da vi ankom stadion var det nok en grusbane som møtte oss, men denne var tørr og fin, kanskje litt hard. Motstanderne som møtte oss var store og veltrente og virket meget profesjonelle. Vi voksne ble meget skeptiske og trøstet oss med at vi hadde en målforskjell på 15-0 og gå på. Vi fikk tatt en skikkelig prat med gutta før kampen fikk motivert  dem til å gjøre en siste innsats før vi drar hjem i morgen. Kampen startet og vi fikk raskt se at motstanderne var et meget ballbesittende lag som var sikre med ballen. Vi lå defensivt og så at gutta gjorde akkurat som vi hadde blitt enige om, satt linja og med sideforskyvning. De tyske gutta hadde ballen mye, men mest på sin egen banehalvdel. Hver gang de prøvde seg fremover gikk de inn i «sekken» vår og vi fikk klarert. Etter 10 min gikk det som det pleier med et disiplinert lag, vi brøyt et oppspill og startet en kontring, ballen gikk fint ut på siden til Mathias som la inn foran mål hvor Jørgen flott bredsida ballen inn i mål. 1-0 mot spillets gang, men hvem brøy seg vel om det ? Det gikk kun 7 minutter før vi puttet inn neste mål, denne gangen var det Emran som gjorde et kjemperaid og sentret ut til Espen som igjen fikk lagt inn til Jørgen og det sto 2-0. Tyskerne trykket på og fikk sin redusering etter 25 minutter og det sto 2-1 som holdt helt til pause.  I pausen ble det en ny «pepp talk» og gutta var skikkelig innstilt på å kjempe til  siste slutt. I denne omgangen hadde vi stiv kuling midt i mot og ble presset enda lavere, men etter hvert ble tyskerne slitne og de var ikke så overlegne lenger. Gutta gjorde en kjempeinnsats og sto kampen helt ut uten flere mål i mot slik at vi vant kampen. Dette var en solid laginnsats som vi tar med oss videre til seriestarten. Klarer vi å spille på denne måten i serien blir det ikke mange tap, men det forutsetter at vi har det flotte samarbeidet og den fine innsatsen vi hadde i dag. I dag vil vi ikke fremheve noen enkeltspillere men hele laget var veldig bra.

 

SV  Asperden – Huringen  0-15 (0-7)

0-1    4 min Emran

0-2    6 min Espen

0-3    10 min Espen

0-4    15 min Dennis

0-5    16 min Bendix

0-6    25 min Espen

0-7    30 min Bendix

0-8    42 min Espen

0-9    45 min Espen

0-10  46 min Emran

0-11  48 min Jørgen

0-12  70 min Emran

0-13  75 min Fredrik

0-14  77 min Emran

0-15  80 min Simen

 

Vi kom til banen og ble møtt av en rødgrusbane, noe som fikk spillerne og tildels også treneren til å bli litt deppa. Men da vi fikk se motstanderne og skjønte at her kunne det bli seier, ble de igjen litt positive. Vi skjønte tidlig at her ville det bli storseier, så det ble gitt beskjed om at pasningsspillet skulle prioriteres. Vi fikk ballen til tider til å gå veldig fint med mange pasninger og mange kombinasjoner som endte med fine mål. Dette ble en kamp hvor vi dominerte totalt og det ble derfor aldri en match hvor vi ble satt på prøve, men vi fikk litt selvtillitt etter noen stortap i NM-kvalikken. Etter kampen var humøret på topp både hos treneren og spillerne. Dessverre måtte Cornelius gi seg tidlig pga av en strekkskade. At vi spilte på grusbane ble fort glemt J.

 

 

NM kvalik

Stoppen - Huringen 7-0 (2-0)

1-0 11 min

2-0 44 min

3-0 50 min

4-0 60 min

5-0 70 min

6-0 71 min

7-0 72 min

 

Nok en gang møtte vi et godt og hardt satsende lag. Vi startet bra og var fullt på høyde med Stoppen, etter 11 min kom det første målet, etter vår mening var dette en klar offside og skulle vært annulert. Resten av omgangen spilte vi i grunn bra med fine kombinasjoner innimellom. I det 25. minutt skulle vi ha utlignet da en Stoppen forsvarer klarerte i egen stolpe, returen kom litt for fort på Fredrik som ikke fikk puttet ballen i mål. I det siste minuttet av omgangen mistet vi ballen på midtbanen, begynte å krangle med dommeren og ble straffet med et mål i mot.

Men ser vi bort fra de to «møkkamålene», gjorde vi en bra omgang, hvor vi flyttet beina, jobbet og taklet bra.

Etter 10 min av annen omgang gjorde vi nok en personlig feil som endte med mål i mot, 10 min etter dette var det nok en gang en personlig feil som resulterte med baklengs.

Fra det 70. til det 73. min hadde vi en total blackout, vi klarte å slippe inn 3 mål på 3 min. Vi ble stående å se på mens den ene etter den andre løp rett igjennom både midtbane og forsvar.

Etter denne kollapsen klarte vi å skjerpe oss slik at det ikke ble flere baklengs.

I denne kampen så vi fordelen med å ha en brei spillerstall. Da spillerne på Stoppen begynte å bli slitne kunne de bare sette inn en ny spiller som holdt samme nivå. Når vi i Huringen hadde brukt opp innbytterne, slet flere av våre spillere med krampe. Dette betyr kanskje at mange av oss er litt for dårlig trent, dette kan vel kanskje settes i sammenheng med at vi kun trener på liten bane. Derfor kan nok mange ha godt av en lengre løpetur en gang i uka.

Nå er NM-kvalik over for denne gang, men det er kun en uke til Tyskland og en måned til Drammens-cup og seriestart, hvor vi forhåpentligvis møter jevnere motstand.

 

 

NM kvalik

DFK - Huringen 10-0 (6-0)

1-0 7 min

2-0 32 min

3-0  36 min

4-0 38 min

5-0 43 min

6-0 44 min

7-0 55 min

8-0 70 min

9-0 71 min

10-0 89 min

Her fikk vi virkelig en leksjon av et lag som i grunn var bedre enn oss i alt. Vi dro til Drammen med kun 12 mann, noe vi skulle få svi for utover i kampen da 3 av gutta måtte kaste inn håndkle før kampen var ferdig. Dette medførte at vi avsluttet med kun 9 mann på banen. Dette er selvfølgelig ikke hele årsaken til at vi taper 10-0, men at vi i store deler av 1. omgang ikke flytter bena. Vi ligger også altfor langt unna mannen vår i det defensive spillet og det hjelper heller ikke at de gangene vi får tak i ballen, at vi bommer på 9 av 10 pasninger. Det ser ut til at vi ikke har den selvtillitten vi normalt har, det virker nemlig som vi er litt redde for å få ballen og gjemmer oss heller litt bort. Vi opplever også at vi har en dårlig tone innad i laget, noe som er veldig synd da positivitet og "oppbacking" normalt har vært vår styrke. Det som også er betegnende i dag er at Adrian er Huringens beste spiller, hadde det ikke vært for mange av hans glimrende redninger ville resultatet vært enda værre. Vi må nok bare glemme denne kampen så fort som mulig, komme på treningene og se frem mot treningsleier i Tyskland som ikke er langt unna

 

 

NM kvalik

Huringen – Glassverket  5-5 (1-1)

1-0    9 min Patrick (Magnus)

1-1 33 min

2-1 55 min Patrick

3-1 60 min Espen (Magnus)

3-2 75 min

3-3 78 min

4-3 80 min Espen (Jørgen)

5-3 83 min Niko (Jørgen)

5-4 87 min

5-5 90 min

Det ble en utrolig fotballkamp på Svelvik KG i dag. Vi leder to ganger med to mål når det er ett kvarter igjen av kampen. Vi lar Glassverket hente inn 3-1 til 3-3 og 5-3 til 5-5 når det er 3 min igjen av kampen. Det er alt for dårlig gutter. Det er grove feilvurderinger som gir Glassverket enkle mål. Faktisk er alle 5 målene til Glassverket et resultat av grove feilvurderinger. Noe dommertrioen også sa etter kampen. Ingen grunn til å henge med hode sa de. Dere var klart best skåret flotte mål, men dessverre for dere surrer dere det til for dere selv. Glassverket får bare drittmål.

Til tross for litt skuffelse rett etter kampen gutter er det ingen grunn til å henge med hode. Det er februar, vi skårer 5 flotte mål og vi spiller til tider flott fotball. Fortsetter vi å skåre 5 mål kommer vi til å vinne fotball kamper når serien begynner det er helt sikkert. Målene vi får mot oss skal vi luke bort i løpet av mange treninger som vi har i vinter. Vi tar med oss dette som en bra gjennomkjøring i minus 7 grader i februar. Det er mange spillere som jobber bra gjennom hele kampen. Vår nye spiss gjør en meget bra kamp. Blir spennende med han fremover. Vi har en G98 spiller som storspiller skårer to meget flotte mål. Vi har en litt ny formasjon som gjør at vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. Vi har to NM kamper igjen nå som vi skal bruke til å få orden på det defensive.

Dette blir bra gutter stå på videre.

Patrick og Victor droppet skoleball for å spille jr kamp. Det er det ikke mange andre som hadde gjort.

 

Mjøndalencup 26.01.13

                       

Emran, Adrian, Magnus, Simen, Bendix, Jørgen, Eivind, Patrick og Cornelius (på legevakten)

 

Vi dro til Mjøndalen tidlig lørdag morgen med 9 mann (vi skulle egentlig vært 11 men en ble syk og en forsov seg). Vi skulle møte lagene Konnerud 2, Mjøndalen 1 og Skiold.

Konnerud 2 – Huringen (3-1)

1-0   8 min

2-0  15 min

3-0  20 min

3-1  24 min (Jørgen straffe)

Første kamp var mot Konnerud 2 og Huringen gutta åpnet som alltid kampen litt famlende og mange av gutta brukte litt for lang tid med ballen som førte til at vi mistet den. Men dette endret seg og vi begynte å vise friskere takter. Det var derfor litt surt at Konnerud tok ledelsen 1-0 etter 8 min ved et bra gjennomspill. Etter dette presset vi Konnerud og produserte et par kjempesjanser etter flott kombinasjonsspill. Men da skjer det som ofte skjer, vi presser, og motstanderen scorer etter det vi må få kalle en tabbe. Keeperen til Konnerud scorerfra motsatt banehalvdel.  Etter målet produserer vi igjen et par sjanser som skulle vært omsatt i mål. I det 20.min mente dommeren at vi gjorde noe ulovlig like utenfor 16 meteren, han dømte frispark som Konnerud satte greit borti hjørnet, 3-0.  Vi gikk rett i angrep og fortsatte å produsere sjanser. I det 24.min presset vi Konnerud innenfor deres 16 meter, et skudd ble stoppet med hendene og returen ble satt i mål, men dommeren brukte ikke fordelsparagrafen og dømte straffe. Jørgen satte sikkert inn den «Amerikanske» straffen og vi  fikk vårt velfortjente mål  i det siste spilleminutt.

Dette resultatet var etter vår mening ikke et riktig bilde av kampen. Vi viste etter hvert et bra spill med tidvis høyt tempo og vi produsert nok sjanser til at vi hvert fall skulle hatt uavgjort.

 

Huringen – Mjøndalen 1  ( 2-2 )

1-0       7 min (Jørgen)

2-0     19 min (Bendix)

2-1   20 min

2-2   23 min

 

Nå var det vertskapet som sto for tur, vi hadde kanskje litt respekt for Mjøndalen for vi har vel dårlige resultater å vise til fra tidligere møter. Respekten ble fort borte og vi vartet opp med bra spill. I det 7. min kom Bendix seg ned på siden og la inn til Jørgen som satte den i mål. Vi leder 1-0, og i de påfølgende minuttene presset Mjøndalen bra, men vi klarte og ri av stormen.  I det 13. min kunne vi økt ledelsen, Cornelius fikk en kjempesjanse som endte utenfor. I denne perioden spilte vi bra fotball med høyt tempo og mye bra pasninger. I det 19. min fikk Bendix en flott pasning av Patrick, Bendix fyrte av et skudd som havnet i nettmaskene. 2-0 og 6 min igjen av kampen, dette måtte vel bli seier!!! Mjøndalen presset oss veldig og fikk til slutt en corner som medførte mye klabb og babb innenfor vår 16 meter, det gikk som det måtte gå, Mjøndalen scoret og reduserte til 2-1. Nå hadde Mjøndalen virkelig fått blod på tann og presset oss enormt.  Gutta kjempet tappert og Cornelius gikk inn i en takling hvor han fikk en knyttneve i nesa og måtte derfor ta telling. Vi var helt sikre på at nesa var knekt og sendte han derfor til legevakta. Resten av laget hadde fortsatt 3 min igjen av kampen og en ettmålsledelse og forsvare.  Dette gikk dessverre ikke bra, Mjøndalen utlignet når det var igjen 1 min og vi fikk kun ett poeng i en kamp vi var desidert best.

 

Cornelius med en «S» nese etter en takling

Skiold – Huringen (1-1)

0 – 1  17 min (selvmål etter skudd fra Emran)

1 – 1  25 min

Før den siste kampen hadde vi fortsatt en teoretisk mulighet til å gå videre som den beste toer.

Sist vi møtte Skiold i serien endte det med en 4-0 seier til oss, så vi hadde god tro på seier. Åpningen av kampen var tett og jevn, men etter 10-15 min overtok vi og presset Skiold, vi skulle hatt mål da Jørgen sendte av gårde en suser som endte utenfor. I det 17. minutt sendte Emran av gårde et skudd som ble styrt inn av en presset Skioldspiller, vi leder 1-0.

Etter dette opplever vi mye rart fra dommeren. Vi føler vi har full kontroll på kampen da dommeren plutselig får det for seg at Emran slenger fra seg et stygt ord og viser han ut i fullt sinne. Det viser seg imidlertid at Emran kun sier til motspiller «slutt å holde», dette oppfatter dommeren som stygt ????? Med en mann mindre klarer vi å ri av stormen, men da det gjenstår 15 sekunder har vi utspill fra mål, Magnus går for å hente ballen men da plutselig blåser dommeren frispark til Skiold på 16 meteren !!! Han mener vi drøyer tiden etter kun 5 sekunder!!! Dette frisparket ender selvfølgelig i mål og vi får igjen kun uavgjort i stedet for seier i en kamp vi var best.  Håper vi slipper å møte denne dommeren igjen. Dette resultatet medfører at vi ikke går videre i Mjøndalen cup.

Som en oppsummering av alle tre kampene kan vi si at vi har fått mye fin trening, vi har vist at vi kan spille flott fotball med høyt tempo og produserer mange gode sjanser.  Aberet er at vi har tapt poeng i kamper hvor vi egentlig har vært best. Problemet er å omsette sjansene til scoringer.  Dette regner vi med at vi løser utover våren. Disse kampene viser også at vi er på full høyde med lag vi vil møte i serien i år  og det er jo betryggende.

 

 

Treningskamp 28.november.

ROS – Huringen 3-1 (1-0)

1-0  35 min

1-1  55 min Jørgen (Dennis)

2-1  60 min

3-1  87 min

Årets siste kamp for jr-laget ble spilt mot ROS. Det var også første treningskamp før ny sesong. Det var en typisk november kamp. Litt rustene etter at det er lengesiden guttene har spilt kamp. Første omgang var meget svak fra vår side. ROS tar ledelsen helt fortjent på et frispark. Første 25-30 min av andre omgang er vesentlig bedre. Vi skårer også et flott mål i denne perioden. Dessverre tar ROS ledelsen igjen på frispark fra midt på banen. Da detter luften litt ut av guttene og siste målet er et resultat av det.

Vi har med oss Dennis og Patrick fra G98 i dag. De spilte hele andre omgang og gjør sine saker meget bra. Vi skal få mye glede av disse to i årets sesong.

Det jeg ikke liker med dagens kamp gutter er at noen av dere bruker fryktelig mye tid på dommeren. Dommeren gjør sikkert noen feil, men det gjør dere også gutter.  Dere kan ikke bruke så mye krefter på dommeren. Det er greit med spontant reaksjon, men så må vi gå videre. Slik oppførsel ødelegger barer for dere selv og eget lag. Håper det ikke skjer igjen.

Vi må ta med oss dette som en meget fin treningsøkt i november. Det er ikke nå vi skal være i superform. Det er 6 mnd til vi skal være i toppform gutter og da skal vi være der.

Det blir trening en uke til før vi tar en velfortjent juleferie.

 

 

 

 

 

 

Jørgen tilbake i trening etter beinbruddet. Det er nå 3 mnd siden han trente fotball sist.

Trening- / kamp oppmøte junior vår/Høst 2013

Da har vi kommet til den siste obligatoriske trening for sesongen. I oktober er det avholdt 8 treninger og 2 kamper. Nok en gang er det Magnus som  har 100 % fremmøte, meget bra !!!!

Totalt i år har vi hatt 103 treninger/kamper.