Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

2012 sesongen for Huringen jr

En eksempeltekst. Når du skal endre til din egen tekst, klikker du på knappen med en penn. Klikk på "X-knappen" for å slette.

 

Startsiden

Spillere 2012 se her

JR mot a-laget i dag 30 september. Det ble 6-6 a-laget vant 10-9 på staffer.

Inter cup november 2012.

Ref siste søndag.

Fjerde søndag med interncup ble veldig bra. Det ble fire flotte kamper på 2x15min. Siden det var finalerunden var det kun de beste dommerne igjen. Noe som ble satt stor pris på blant de fleste spillerne. Første semifinale gikk mellom Hvit og Gult lag. Der Hvit lag fikk en aldrene spiller skadet etter alt 5 min. De kom litt ut av rytmen og tapte 6-0, men de skulle komme sterkere tilbake. Andre semifinale ble en meget spennende match. Der Rødt lag vant 1-0 over Blått lag, med en skåring 3 min før slutt.

Bronsefinalen gikk mellom Hvit og Blått lag. Det ble en høydramatisk finale slik det skal være. Etter ordinær tid sto det 3-3. Hvit lag vant 5-4 på straffer. Tok sin første seier i turneringen og vant bronse.

Finalen ble også jevnspilt mellom Rødt og Gult. Der Gult til slutt vant 4-2. Totalt sett har alle lag spilt 11 kamper, noe som har gitt mye bra trening for alle som har deltatt.

Da er tredje runde av interncupen gjennomført under strålende forhold på Huringen KG. Det ble igjen en ny flott dag. Det ble spilt 6 kamper med mye bara spill. Alle fikk en kjempe bra treningsøkt. Neste søndag blir siste runde. Da blir det cup spill. Gult lag møter hvit lag i første semifinale. Rødt møter blått. Vi spiller da 30 min kamper. Det blir 2x15 min.

Tredje runde av interncupen

                        18.11.2012                   

Da er tredje runde av interncupen gjennomført under strålende forhold på Huringen KG. Det ble igjen en ny flott dag. Det ble spilt 6 kamper med mye bara spill. Alle fikk en kjempe bra treningsøkt. Neste søndag blir siste runde. Da blir det cup spill. Gult lag møter hvit lag i første semifinale. Rødt møter blått. Vi spiller da 30 min kamper. Det blir 2x15 min.

Andre runde interncup

                        11.11.2012                   

Det ble igjen en flott søndag med fotball til tross for litt regnvær. Jr stiller opp som alltid veldig bra slik at vi får spilt alle kamper som planlagt. Det var ca 20 spillere totalt. Disse turneringene gjør at vi får veldig bra økter. Nå er det en runde med seriespill før vi avslutter om fjorten dager med cup spill.

Første runde av interncupen
                        04.11.2012                   

Det ble en fin første runde av interncupen i dag. Det ble 6 jevne kamper. Mye bra spill. Det er gøy og se at vi prøver å spille slik som vi øver på når vi er på trening. Det ble en meget bra økt for alle mann. Da blir det to treninger før det er ny cuprunde til helgen.

Dagen ble avsluttet med pizza på Lizzi’s og kamp Godset mot RBK 2-1

 

Kamper 2012

Huringen – Hokksund 3-1 (2-0)

1-0   5 min Espen (Emran)

2-0  35 min Jørgen (Einar)

2-1  84 min

3-1  90 min Kas (Jørgen)

Med snø i luften og litt surt vær var det klart for årets siste kamp. Vi skulle møte Hokksund som vi visste fra første kamp i våres at spilte grisefotball og ønsker bare å lage kvalme. Hokksund skuffet oss ikke. De var akkurat som i første kamp. Da er det ekstra deilig og sette dem på plass med en solid seier. Vi hadde full kontroll i hele kampen. Alt etter 5 min setter Espen inn 1-0 etter flott forarbeid av Emran. Vi fortsetter å skape mange sjanser. Vi bommer på noen klare mål sjanser. Siste 20 min av første omgang gir vi Hokksund noen farlige muligheter fordi vi gjør litt dårlige valg. Vender opp med mann i ryggen i stede for å bruke støttepasning. Når halvtimen er passert bestemmer Einar seg for at det er på tide med en ny skåring. Han setter fart og er helt igjennom da han blir felt rett uten for 16 meteren. Det blir gult, men burde vel vært rødt kort. Jørgen tar frisparket og setter det mesterlig i mål. Andre omgang kontrollerer vi kampen helt til 6 min før slutt, da får Hokksund ett mål ut av ingen ting. Siste minutt avgjør Kas årets serie en gang for alle og setter inn vårt 3 mål for kvelden.

Etter kampen kommer dommeren bort til meg og skryter veldig av oppførselen til våre gutter. Han var veldig glad for at Huringen guttene ikke ble med på kjeftingen til Hokksund. Dere skal ha all ære for de gode holdningene dere har gutter. Dere representerer klubben på en god måte.

Gratulere så mye som årets seriemestere. Det har vært en kjempe flott sesong.

Tirsdag starter vi neste sesong med spillermøte kl 18.00.

 

Sande – Huringen 1-3 (0-2)

0-1    21 min Einar (Emran)

0-2    40 min Mathias (Jørgen)

0-3    57 min Kas (Einar)

1-3   59 min

Vi tok fergen til årets seriefinale mot Sande – god stemning, og alle klare til innsats. Utgangspunktet var enkelt: Tap ville gi Sande seriemesterskapet, uavgjort ville gjøre siste kamp mot Hokksund avgjørende, mens med seier ville kun teori ta i fra oss seriemesterskapet.

Det ble en jevn kamp mellom avdelingens to beste lag. Sande var svært tente og begynte kampen aggressivt. Vi slet litt de første 20 minuttene med at vi ble liggende på litt for lang avstand og lot Sandegutta få litt for god tid til å spille sitt spill. Sande hadde et hurtig lag som utfordret forsvaret vårt på fart, men vi klarte allikevel å holde 0-en bakover pga:

Godt, offensivt spill av keeperJ

  • Godt organisert forsvar som også hadde nødvendig hurtighet til å matche Sandes fart. Sande ble svært frustrerte over å gang på gang gå i offside – bra forsvarsspill!

Etter hvert fikk vi et lite spillemessig overtak og etter bra spill fikk endelig Einar hull på byllen, 1-0! Scoringen var tydeligvis det som skulle til, for etter dette fikk vi et stadig bedre grep om kampen. Spillet var tidvis godt, fine kombinasjoner/mange trekk, bra tempo på ball, og variasjon. Vi spilte oss til flere gode sjanser, det var fullt fortjent når Mathias la på til 2-0 rett før pause.

I 2. omgang hadde vi god kontroll, og vi fikk etter kombinasjoner mange gode sjanser. Begge kantene kom godt med og vi varierte spillet bra. Effektiviteten kan vi fortsatt bli bedre på, men det er svært positivt at vi klarer å skape så mange sjanser som vi gjør. I 2 omgang er «halve laget» som startet første omgang byttet, men dette ser ikke ut til å spille noen rolle; utrolig godt å ha en så jevn tropp!! Vi har god kontroll på banespillet og et snaut kvarter ut i omgangen legger Kas på til 3-0 etter fint forspill av Cornelius. Etter 3-0 scoringen glipper konsentrasjonen litt, og Sande utligner etter et par minutter. Resten av kampen jevner det seg noe ut, men vi har god kontroll bakover og vi har god kontroll på midtbanen, så Sande skaper ikke mange sanser.

Gratulerer med seier i serien – en fantastisk høstsesong!

Nå blir det et par gode treningsøkter før vi møtes til sesongavslutning mot Hokksund på søndag (her har vi noe å hevne!!!!).

 

Tyrifjord – Huringen 1-7 (1-3)

0-1  5 min Fredrik (Bendix)

1-1  11 min

1-2  14 min Emran (Kas)

1-3  22 min Mathias (Emran)

1-4  55 min Bendix (Victor)

1-5  64 min Kas (straffe)

1-6 75 min Kas (Espen)

1-7  76 min Bendix (Espen)

Vi reiste til Tyrifjord til noe vi trodde skulle bli en meget jevn kamp. Det ble det også i første omgang. Spillet bølger litt frem og tilbake. Vi tar tidlig ledelsen. Tyrifjord utligner etter noe ubesluttsomhet i forsvaret. Det var eneste feilen som ble gjort i den bakre fireren i dag. Det defensive arbeidet i dag var hovedårsaken til en flott seier. Det gir en trygghet til resten av laget som gjør at vi skaper mange sjanser utover i kampen. Vi har mange flotte kombinasjoner som ender med flere flotte skåringer. Innsatsen som blir lagt ned i dag gutter kan dere være meget stolte av. Innsatsen og viljen til å vinne kampen er så stor at det ender med slike sifre. Det var tross alt ikke noe dårlig lag vi møtte. Nå er det en liten pause til de to siste kampene av årets sesong. Nå skal vi trene godt i to uker og vinne de kampene som er igjen.

 

Skiold – Huringen 0-4 (0-0)

0-1  55 min Kas (Emran)

0-2  78 min Kas (Jørgen)

0-3  88 min Fredrik (Emran)

0-4  90 min Victor (Bendix)

Vi løftet oss veldig i denne kampen på «gamle gress». Første omgang var som de 3 andre første omgangene etter ferien. Vi spilte faktisk fjerde kamp på rad med uavgjort til pause. Vi var veldig unøyaktig i pasningsspillet. Det var flere farlige pasninger på tvers som ble snappet opp av Skiold. Det har vi snakket mye om pasninger skal ha vinkel. Pasninger på i rett linje på tvers er forbudt.  Det ligger i hode gutter. Tenke neste pasning før vi får ball, da blir dere ikke stresset og pasningene blir bedre. Til tross for at Skiold har mest spill i første omgang har vi 2-3 store sjanser som vi bør sette.

Andre omgang blir et fyrverkeri av en fotballkamp. Plutselig sitter pasningsspillet. Ballen går hurtig på en og to touch. Vi varierer spillet på begge sider. Begge kantene Mathias og Espen kommer mye mer med og storspiller i andre omgang. Etter 10 min får vi endelig en skåring. Vi fortsetter å kjøre over Skiold. Det ene angrepet etter det andre. 12 min før slutt sitter den igjen etter meget bra kombinasjoner. Det er virkelig gøy og se på dere nå. Vi spiller akkurat som Godset når de spiller sine hjemmekamper på samme bane. J De tre midtbane spillerne våre eier midtbanen nå. Forsvare og keeper spiller også strålende.

2 min før slutt skårer Fredrik sitt første mål i huringendrakta. Det er det flottest målet som noen gang er skåret på «gamle gress» han banker den opp i motsatt kryss. I det 90 min er ikke Victor mye dårligere fra den andre siden denne gang. Ballen fyker inn i krysset igjen. 4-0 er et faktum for en kveld gutter. Dette var årsbeste. Nå gjelder det bare å spille slik i to omganger.

Dere skal også ha honnør for meget gode holdninger i dag. Etter forrige kamp ble vi enig om at ingen skal kjefte på en lagkompis som gjør en feil. Tonen i dag var en helt annen i hele kampen også i første omgang hvor vi ble presset en del. Flott at dere har tatt tak i det gutter.

Trener teamet var meg stolte av dere i dag.

 

Huringen – Skrim 1-2 (1-1)

0-1  15 min

1-1  40 min Kas (Einar)

1-2  75 min

Det ble en meget skuffende kamp fra vår side. Vi møter et lag med 10 mann. Vi rundspiller dem i nesten 90 minutter. Slipper inn to enkle mål og skaper svært litt selv. Vi har ballen i nesten hele kampen. Vi triller kulla mye, men er for unøyaktig i de avgjørende pasningene. Vi må også flytte beina når vi triller ball gutter. Det hjelper ikke med mange pasninger i laget når det er «gå fotball» vi driver med. Det virket nesten som der hadde vunnet på forhånd gutter. Den holdningen kan vi ikke ha i noen kamper da taper vi slik som i dag. Det som var mest trist under hele kampen er at vi starter å kjefte på værandre. Gutter når det butter litt nytter det ikke med kjeft. Da må vi oppmuntre værandre til å yte bedre. Kjeft er destruktiv og gjør oss bare dårligere. Håper det er siste gang jeg opplever en slik holdning til en lagkompis.Dette er kampen vi bør glemme fortest mulig. Onsdag er det ny mulighet borte mot Skiold.Hold hode oppe og møt på trening tirsdag, så blir det mange fine opplevelser fremover. Det er helt sikkert.

 

Svene – Huringen 1-5 (1-1)

0-1  13 min Mathias (gjør alt selv skudd fra 30 meter rett i mål)

1-1  28 min

1-2  47 min Bendix (Espen)

1-3  55 min Simen (Emran)

1-4  74 min Espen (Per)

1-5  87 min Emran (Simen)

Dagens kamp ble spilt på en kjempe flott KG bane i Svene. Det hadde regnet der så banen var passe våt slik en KG bane bør være. Når vi kom tittet solen frem så alt lå til rette for en fin fotballkveld.

Første omgang ble preget av at banen ble litt rask i forhold til det vi er vant til. Vi slet litt med presisjon, ballen rullet meget fort. Vi tar ledelsen før det er gått et kvarter. Vi på siden tror det skal bli en enkel seier. Vi skaper så mange 100% sjanser som vi aldri har sett maken til. Referenten skal på jobb i morgen tidlig, så han har ikke tid til å skrive om alle sjansene vi hadde. J Dessverre ender det med at Svene utligner etter ca en halvtime. Det blir litt for stor strekk i laget i perioder. Vi tømmer midtbanen for folk, som gjør at det blir god plass for Svene som får en del kontringer. Er også litt ubesluttsomme i viktige situasjoner. Dette jobber vi mye med og skal jobbe ennå mer med fremover. Det handler om orientering og første touchen.

Andre omgang er fullstendig enveiskjøring. Akkurat som mot DBK sist. Vi har endelig fått kontroll på underlaget. Ballen går fint fra spiller til spiller langs bakken. Presisjon er kort sakt mye bedre. Vi varierer spillet vårt med å ta med begge sider. Igjen brenner vi en del sjanser, men vi skårer trossalt 4 mål i andre omgang. Tror Adrian er bort i ballen kun 2-3 ganger i løpet av denne omgangen. Bra gjennomført kamp gutter. Best av alt, dommeren var meget fornøyd med holdningen dere har på banen. Det er god reklame for klubben å ha en så fin gjeng som dere.

Tre poeng å få spille kamp på et av de flotteste anleggende i kretsen bedre kan det ikke bli.

Da ses vi på trening torsdag.

 

Huringen – DBK 6-0 (0-0)

1-0  47 min Cornelius ( Per)

2-0  58 min Cornelius (Joakim)

3-0  68 min Cornelius (Emran)

4-0  73 min Kas (Espen)

5-0  75 min Espen (Joakim)

6-0  85 min Kas (Nikolay)

Vi fikk en flott start på høstsesongen med 6-0 seier. Første omgang bærer litt preg av at det er første kamp på en stund. Det er en jevnspilt omgang, men vi har full kontroll defensivt. Vi skaper et par flotte sjanser som vi burde omsatt i skåring. Balltempo er for dårlig. Vi holder ballen bra i laget, men det går litt sakte fremover. Vi får ikke med kantene noe særlig i første omgang. Andre omgang blir noe helt annet. Vi rundspiller rett og slett DBK i 45 min. Pasningstempo blir noe høyer. Vi varierer med å bruke begge kantene mye mer. Defensivt slipper vi ikke til DBK en eneste gang i andre omgang. Jeg er meget fornøyd med at huringen guttene holder hode kaldt når DBK blir mer og mer frustrert. At keeperen til DBK ikke blir utvist er jo en stor gåte. Det var jo vold på åpen gate det han gjorde. Hører ikke hjemme på en fotballbane. Nå er det bare å møte opp på trening gutter så skal dette bli en flott høst.

 

Kamper våren 2012.

 

Hokksund – Huringen 5-1 (1-1)

0-1  20 min Jørgen (Cornelius)

1-1  45 min

2-1 75 min

3-1 86 min

4-1 90 min

5-1 90 min

Vårens siste kamp for JR2 ble ingen stor begivenhet. Når det gjelder dagens motstander oppsummerte vel a-lagstreneren helt korrekt den klubben når a-laget møtte samme klubb tidligere i år. Så det skriver vi ikke noe mer om her.

Vi startet kampen veldig bra. Vi hadde fullkontroll første 25 min. Vi tar også ledelsen etter 20 min. Så blir det en del småskader på flere spillere som gjør at vi kommer litt ut av rytmen. Adrian har flere flott redninger siste 20 min. Vi får strekk i laget. Det blir stor avstand fra midtbanen til forsvaret som gjør at vi får en del sjanser mot hos. I siste sekund utligner Hokksund. Det blir kun avspark så blåser dommeren av kampen.

Andre omgang skaper vi veldig lite med sjanser. Vi får ikke spillet til å gli slik som vi pleier. Vi møter en motstander som er veldig fysisk noe som passer oss veldig dårlig. Våre tekniske gode spillere liker seg dårlig når det blir knokkelkamp. Etter en halvtime går Hokksund opp i ledelsen. Sist 5 min dytter vi Cornelius opp som spiss sammen med Steffen. Vi spiller kun med tre mann bak i håp om å få med ett poeng. Dessverre resulterer det i 3 kjappe mål til Hokksund. Det var veldig skuffende å tape for et så dårlig lag som vi møte i dag, men slik skjer av og til. Alt i alt må vi si at vårsesongen har vært en stor suksess for JR2 laget. Det har vært mange gode kamper og moro å se på dere gutter. Til høsten blir det kun ett JR lag da mange G93 forsvinner i militæret. Det blir felles trening med a-laget i sommer. Det kommer til å bli to ganger i uken for de som er hjemme i sommer. Følg med på nettsiden.

 

Svene – Huringen 0-7 (0-4)

1 - 0 12 min Ole (Steffen) 2– 0 17 min Jørgen (Steffen) 3 - 0 32 min Jørgen (non assist) 4 - 0 41 min Emran (non assist) 5 - 0 52 min Jørgen (straffe) 6 - 0 75 min Steffen (Cornelius) 7 - 0 87 min Steffen (Emran)

Steinar og Glenn var på skoleavslutning, så A-lagstreneren hadde fått æren av å lede laget i denne bortekampen. Vi ble enige om at det viktigste i dag var å holde nullen. Klarte vi det var vi sikre på å skape nok sjanser til å vinne. Det var ikke tvil, selv om guttene fra Svene kjempet, så var de ikke i nærheten av å henge med oss når vi satte i gang hurtig spill til hverandre langs bakken. Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre. Varierer veldig bra med å komme rundt på kant, eller gjennom midtbanen. To av målene kommer også etter flotte enkeltmannsprestasjoner av gutta. Vi hadde mange flere sjanser og et par uforståelige annulleringer, vi blir ganske klart også snytt for minst ett straffespark. Fantastisk moro å lede dere til denne fortjente seieren. Alle gjør en flott innsats og jobber for hverandre hele veien, selv med en solid ledelse holder vi stort sett konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen. Årsbeste synes jeg, selv om motstanderens ledere ikke var helt fornøyd med sitt lags innsats, så lot vi de knapt nok låne ballen. De var riktignok nære et trøstemål på et akrobatisk spark fra spissen rett før slutt, men Adrian påsto han hadde full kontroll?? På vei hjem ble det som vanlig burger, og - eller kebab (Atle) på JAFS i Kongsberg. 

Huringen – Spa/Bra/Liungen 1-2 (0-1)

0-1     1 min

1-1  49 min Mathias (Steffen)

1-2  80 min

Vårens siste hjemmekamp ble en velspilt kamp. Dessverre var vi ikke helt skjerpet fra start. Vi ble liggende under 0-1 alt etter 1 min. Derfra og ut spilte guttene meget bra. Store deler av kampen vartet de opp med glimrende pasningsspill. Ballen gikk langs bakken hele tiden.

Vi skaper mange sjanser i første omgang, men klarer ikke å omsette dem i mål.

Andre omgang er ikke mange minuttene gammel før Mathias utligner helt fortjent. I store deler av omgangen rundspiller vi et meget godt Spa/Bra lag. Dessverre får vi ikke flere mål. Så skjer det som ofte skjer på en av sine få visiter i andre omgang skårer bortelaget. Helt på slutten burde vi hatt straffe da en spiller fra borte laget spiller håndball i eget felt. Dommeren som bestemmer mente derimot at det ikke var straffe. Vi taper kampen i dag gutter, men spillet som dere presterte kan dere være meget stolt av. Nå har vi to bortekamper igjen av vårsesongen, med samme spillet som i dag blir det en flott vårsesong. Vi gleder oss til neste kamp.

 

Skrim – Huringen 1-3 (0-1)

0-1  23 min Simen

0-2  47 min Magnus Maradona (Steffen)

1-2 87 min

1-3 88 min Cornelius (Jørgen)

Dette var kvelden får de vakre målene og hvor det var kun forsvarspillere som skåret.

Første omgang er vi det klart beste laget. Skaper mange sjanser, men det blir ikke skåring før etter 23 min. Simen tar frispark fra 50 meter slår den rett mot mål den får en fin bue, går forbi alle mann og rett i mål. Kjempe skåring.J Vi holder ballen på bakken og varierer spillet på høyre og venstre side. Der er moro å se på. Andre omgang har så vidt startet da Magnus gjør alt helt alene. Et slikt mål har ingen sett siden Diego Armando Maradona skåret mot England i VM86. Magnus drar opp shortsen løper fra egen banehalvdel, dribler 4-5 mann før han setter ballen i mål. Igjen ett super mål. Rett før slutt reduserer Skrim til 2-1 på en av få sjanser de har. Jørgen og Cornelius ønsker ikke å avgi poeng i dag. De tar ansvar går rett i angrep hvor Cornelius får pasning fra Jørgen som han setter kontant i mål. Igjen har guttene gjennomført en meget god kamp. Moralen er på topp i dette laget. De jobber for hverandre noe som gir resultater.

 

Huringen – Skiold 4-1 (2-1)

1-0   5 min Jørgen (Steffen)

1-1 15 min

2-1 22 min Emran (Cornelius)

3-1 76 min Fraol (Patrick)

4-1 86 min Bendix (Fraol)

Vi ble vitne til nok en flott kamp av guttene. Etter en famlende åpning der vi blir presset bakover av et aggressivt Skiold-lag, scorer vi 1-0 på våt første virkelige mulighet – et flott angrep som klippet ut av læreboka; rask fremdrift, god bevegelse og pasningskvalitet – avsluttes med at Steffen kommer rundt på høyre kant og legger 45 ut til Jørgen som scorer!!

Etter scoringen jevner kampen seg noe ut og finspillet vi har sett i tidligere kamper uteblir. Mye stillingskrig og kjemping om midtbanen og vi «gir bort» for mange farlige dødballer til Skiold (både frispark og cornere). Skiold utligner før vi gjenerobrer ledelsen og kan gå til pause med en 2-1 ledelse.

Annen omgang starter fortsatt jevnspilt – vi spiller oss fint ut fra forsvar, men på midtbanen blir det mer kjemping enn spill. Det skal sies at alle legger ned en meget god innsats og vi vinner de fleste duellene. Etter hvert kjemper vi oss til et godt overtak, og produserer flere gode angrep. Etter 76 min. fighter Fraol inn 3-1, og Bendix sikrer 4-1 når kun få minutter gjenstår.

         

Også denne gangen hadde vi med flere 98 – spillere som greide seg meget godt. Vår «nye» Fraol fikk også sin debut i Huringen drakt og han skal vi nok få se mer til etter hvert som han blir kjent med resten av laget og spillemåten vår.

Alt i alt en flott innsats og 3 velfortjente poeng!!

 

Sande – Huringen 1-3 (0-1)

0-1  25 min Eivind (Ole)

0-2  50 min Steffen (Torbjørn)

1-2 75 min

1-3 90 min Dennis (Bendix)

Vi ble vitne til en flott kamp av guttene. Alt etter 5 min holder Niko å gi oss ledelsen, men keeperen til Sande reder mesterlig. Vi spiller ballen bra langs bakken. Ruller opp flere angrep etter flott kombinasjoner på begge sider. Vi på siden er virkelig imponert over det flotte spillet guttene serverer denne regntunge kvelden. Etter 24 min er Ole nære på å gi oss ledelsen da skuddet hans blir reddet på streken. Vi får hjørnespark. Ole vinner en duell ballen havner hos Eivind som banker den i krysset fra ca 20 meter. Resten av omgangen forsetter vi å spille flott fotball. Andre omgang starter like bra. Etter fem minutter øker Steffen til 2-0. Etter dette mister vi litt greppet på kampen. Vi lar oss press litt av Sande de siste 25 minuttene. Vi klar ikke å få tak i kampen. Vi spiller litt trangt og får ikke brettet ut spillet vårt. Etter 75 min lykkes Sande med en redusering. Det blir spennende siste kvarter guttene har ikke lyst til å avgi poeng i denne kampen. Vi kjemper oss inn i kampen igjen. Begynner å vinne dueller. I siste sekund avgjør Dennis kampen med en flott skåring. Vi hadde med hos 4 G98 spillere (Dennis, Patrick, Ole Martin og William) denne kampen. William debuterte i mål for juniorlaget. Det gjorde han på en kjempe fin måte. Flere flott og avgjørende redninger. 

Kjempe bra kamp gutter. Det er virkelig gøy å se på dere.

 

Huringen – Lier 1-1 (0-1)

0-1  30 min

1-1  55 min Cornelius (Cas)

Det ble nok en gang en jevn kamp mot Lier. I første omgang fore går det meste av spillet på midten. Det er ikke mange sjanser til noen av lagene. Det kjempes bra. Vi vinner igjen ballen kjapt etter balltap. Etter en halv time får vi mål i mot. Lier får hjørnespark som de får stå helt umarkert i feltet og skårer enkelt. Dette må vi jobbe hardere med. Vi får for mange baklengs på dødball i mot. Andre omgang kombinerer vi fint med korte og lange pasninger. Skaper flere fine målsjanser. Etter ti minutter utligner vi ved Cornelius etter fint gjennomspill av Cas.

V har med tre 98 gutter i dag også. De gjør en kjemp jobb alle tre. Gøy og se at de hevder seg så bra mot gutter som er 5 år eldre. At det kommer spillere fra JR1 og ser på kampen synes vi også er meget bra. Det er slik det blir samhold av. Samtlige spillere gjør en kjempe jobb i dag.

Sitter igjen med en god følelse etter seriepremieren.

 

Trenings kamp 21 april.

Liungen – Huringen 2-3 (1-2)

1-0      7 min

1-1  24 min Steffen

1-2 30 min Emran

1-3 55 min Jørgen

2-3 70 min

Siste treningskamp før serien starter er noe ujevn i prestasjoner. Vi starter veldig dårlig. Er ikke med fra start. Etter Liungen skårer tar vi mer over kampen. Vi ser det spille vi er vant til å se fra disse guttene. Ballen går bra langs bakken. Vi skårer to flotte mål og går til pause med ledelse. I andre omgang forsetter vi å ha full kontroll i halve omgangen. Vi skårer ett til og leder 3-1. Så faller vi litt av. Litt slurvet i pasningsspillet som gjør at Liungen får noen sjanser. Ubesluttsomhet gjør at Liungen får et helt unødvendig mål. Vi får også to mål annullert noe bare dommeren skjønner. Alt i alt en veldig fin trenings økt før serien starter 3 mai. Vi hadde med tre G-98 spillere i dag. Ole Martin, Patrick og Dennis. De gjør en veldig bra kamp alle tre. De kommer helt klart til å få flere sjanser på juniorlaget i år.